ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Αλ. Τσίπρας στο «Open» η πορεία του Πολυτεχνείου δεν είναι μαραθώνιος



Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο του Open tv σε σχέση με την παρουσία του στην πορεία υπογράμμισε ότι «η επέτειος και η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία δεν εξαντλείται μόνο στο ότι η χούντα ήταν αμερικανοκίνητη. Το μήνυμα της επετείου είναι πολύ μεγαλύτερο και έχει να κάνει με τους αγώνες του ελληνικού λαού και της νεολαίας απέναντι στον αυταρχισμό και την καταστολή».



«Ως πρωθυπουργός δούλεψα για την καλυτέρευση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και όχι για σχέσις εξάρτησης και υποταγής. Οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αναβαθμίστηκαν όπως και ο ρόλος της χώρας στη γεωπολιτική σκακιέρα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Με ξάφνιασε η ενόχληση μεγάλου μέρους των ΜΜΕ και των πολιτικών αντιπάλων για την παρουσία μου στο Πολυτεχνείο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι η παρουσία του είχε συμβολικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το τέλος, η πορεία του Πολυτεχνείου  δεν είναι μαραθώνιος».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι ως πρωθυπουργός κατέθεσε στο Πολυτεχνείο στεφάνι αλλά δεν πήγε στην πορεία καθώς «θεώρησα ότι μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο. Η πορεία του Πολυτεχνείου έχει και έναν αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα και ως πρωθυπουργός επέλεξα να σεβαστώ αυτό τον χαρακτήρα».

"Ήμουν ένας πρωθυπουργός που δεν είχα σχέση με τους άλλους. Όταν έδωσα τη μάχη το 2015 κάλεσα τον κόσμο να κατέβει στο δρόμο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: