ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        ΕΦΣΥΝ: Νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ αναλαμβάνει ο ψυχίατρος Χρήστος Λιάπης, ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με απεξαρτήσεις. Ο νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ είναι μέλος του μητρώου στελεχών της ΝΔ και σ το δημόσιο προφίλ του στο διαδίκτυο έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από τις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει, εικόνες του με όμορφες γυναίκες και αναλύσεις για την τηλεοπτική εκπομπή «Survivor».
Έχει επίσης γράψει ένα διήγημα για τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ έχει γράψει για τον Στάλιν ότι διέπραξε «Ολοκαύτωμα» με θύματα 22 εκατ. ανθρώπους.
·        Καλλιστεία…
·         
·        Ο   προγραμματισμός προέβλεπε πως η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό την ηγεσία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα αναλάμβανε πλήρη καθήκοντα από την 1η Νοέμβρη του 2019.
·        Ζήσε μαύρε μου να φας τριφύλλι .
·        Ερώτηση προς τις χώρες που προτείνουν επιτρόπους μπλεγμένους σε διάφορες …θεάρεστες  απατεωνιές.
·        Δεν έχουν έναν άνθρωπο της προκοπής η τους κρατάνε από 
·         
·        Που είσαι νιότη…
·        ΞεΠΕΤΣΑΣτηκες δάσκαλε…
·         
·        Ξέρεις ποιο είναι το τραγούδι των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο Νοβάρτις;
·        Το δικό σου το ΣΑΡΑΚΗ θα με φάει…
·        Το  CINE –ΤΡΙΑΝΟΝ και τα μάτια σας…
·         
·        Το όνομά του Πάουλο Παουλίνο Γκουαζαζάρα. Ήταν, όμως, πιο γνωστός ως ο «Λύκος». Ήταν μέλος των «φρουρών του δάσους» που προσπαθούν να προστατέψουν τον Αμαζόνιο. 
·        Τώρα οι καταπατητές του Μπολσονάρου χορεύουν χωρίς λύκο(υς)
·         

·        Documento: Για το θάνατο βασικού μάρτυρα του Noor1

·        στη «μακάβρια» λίστα προστίθεται και ο Κωνσταντίνος Καζινάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ένα μυστήριο τροχαίο στο Οντάριο του Καναδά τον Ιούνιο του 2018. Όπως αναφέρεται, δεν ήταν τυχαίος μάρτυρας, καθώς είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, αφού φέρεται να είναι αυτός που δρομολόγησε εξελίξεις μετά τον εντοπισμό του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης στην Ελευσίνα.
·        Έφαγες , έναν, δύο, πέντε, εφτά  , εννιά
·         πόσους θα φας;
·         …Θα σκάσεις …πρόεδρε…
·         
·        Σ. Πέτσας : «Οι διαδηλωτές να μπορούν να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους καταστηματάρχες και να υποβάλλουν σε ταλαιπωρία τους πολίτες, θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μια σειρά την καθημερινή, φυσιολογική ζωή των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να μην ταλαιπωρούνται με όλο αυτό. Είτε αφορά την οριοθέτηση των χώρων που γίνονται οι διαδηλώσεις είτε αυτό αφορά την επιτήρηση από την αστυνομία».
·        Αποστειρωμένη Δημοκρατία…
·         
·        Βαρουφάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, Μάκρι (σ.σ και λοιποί …συγγενείς )θα καταντήσετε πολύ σύντομα, επειδή λέτε «ναι» στο τέταρτο μνημόνιο του Τσίπρα». Ερωτηθείς, (σ.σ ο Γιανης)αν έχει διαπιστώσει να υπάρχει στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο διάταξη που εξασφαλίζει ακαταδίωκτο σε τραπεζικά στελέχη, π.χ. για χορήγηση θαλασσοδανείων, είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, και υπάρχει και χειρότερο, το έκαναν τροπολογία σε προηγούμενο νομοσχέδιο. Εργολάβοι που καταδικάστηκαν για ατασθαλίες και διαπλοκή, τώρα μπορούν να να συμμετάσχουν σε δημοπρσίες για να αναλάβουν ξανά έργα. Η διαπλοκή, με άλλα λόγια, έχει βρει την κυβέρνηση που την προσέχει».
·        Έργα και ΜΕΡΑ25 στην ίδια μαρμίτα.
·         
·        Ν. Παππάς: «Μαζί δημιουργούμε τη μεγάλη αριστερή προοδευτική παράταξη που θα ανασχέσεις τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ».
·        Διότι εμείς ξέρουμε από αυτές τις πολιτικές…
·         
·        Κ. Μητσοτάκης :«ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση, με σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, άλλων 23 περιφερειακών αεροδρομίων, και για την παραχώρηση σε ιδιώτες επτά σημαντικών μαρινών, που επίσης ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θα διαθέσει το 24% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΑΘ. Με απλά λόγια η Ελλάδα αλλάζει, με «όχημα» την οικονομία».
·        Θα πεις το νερό  …σαμπάνια…
·         
·        Οι πρόεδρος, οι διευθύνοντες σύμβουλοι και ο εντεταλμένοι σύμβουλοι των μεγάλων ΔΕΚΟ εντάσσονται στις εξαιρέσεις του άρθρου 28 του ν. 4354/2015 και πλέον θα μπορούν να λάβουν έως και το 90% των αμοιβών που λαμβάνουν οι επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, οι επικεφαλής των ανεξάρτητων αρχών τα μέλη του ΝΣΚ κ.ά.
·        Σκάσε ρε συ, ξενοδοχοϋπάλληλε… θες και απεργία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: