ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ν. Φαρμάκης: «Φύση και ιστορία, η μεγάλη μας προίκα»


«Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε το συντομότερο δυνατό ο πολιτιστικός θησαυρός της Αιγιάλειας να λάμψει δυνατά στο Πανελλήνιο». 

Αυτά υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τον χαιρετισμό του, το βράδυ της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγιάλειας για να τιμήσει τους συντελεστές του τριετούς ερευνητικού έργου στην Αρχαία Αιγείρα και πιο συγκεκριμένα, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, το Αυστριακό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, καθώς και τους πολίτες που επέτρεψαν ερευνητικές ανασκαφές σε ιδιοκτησίες τους.
«Ζούμε σε μία περιοχή που μπορεί να στηρίξει το μέλλον της πάνω στο πλούσιο παρελθόν της. Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα δούμε ότι ο τόπος που σήμερα αποκαλούμε Δυτική Ελλάδα είναι μία περιοχή προικισμένη με δύο βασικά στοιχεία: Φύση και ιστορία. Αυτά είναι τα μεγάλα μας πλούτη.
«Περιφέρεια και Εφορεία Αρχαιοτήτων θα πάμε χέρι – χέρι, για να ολοκληρώσουμε άλλα τρία σημαντικά έργα στην Αχαΐα, δύο εκ των οποίων μάλιστα, αφορούν την Αιγιάλεια και είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο και το προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής. Το τρίτο μεγάλο έργο είναι ο Ρωμαϊκός Ιππόδρομος της Πάτρας».

Νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Φαρμάκης παραβρέθηκε και στην έναρξη του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας που διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: