ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ανεγκέφαλοι στην ΕΡΤ, κόβουν τα πόδια τους!


Συνεχόμενο μαύρο  στην δημόσια πληροφόρηση  αποφάσισε η ΠΟΣΠΕΡΤ εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Η ΕΡΤ σε προεκλογική περιόδου θα είναι κλειστή, για συνδικαλιστικούς λόγους, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ από τις 19 Ιουνίου η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι πέρατος και ικανοποίησης των αιτημάτων της!

Αποφασίστηκε κατ’ αρχήν στάση εργασίας την Τρίτη 18/06/2019 από τις 11.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν σε συνέλευση ενημέρωσης και μετά πραγματοποίηση από τις 19/06/2019 των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών, μέχρι την επίλυση των αιτημάτων τους.
Δηλαδή οι συνδικαλιστές βάζουν μαύρο στην δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση προκειμένου να πιέσουν να επιλυθούν τα αιτήματά τους. Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της ΕΡΤ αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν αυτό που επί ενάμισι χρόνο είχε κάνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εις βάρος της δημόσιας ενημέρωσης και των συμφερόντων των εργαζομένων!

Και στην περίπτωση που έρθουν ανάποδα τα πολιτικά πράματα και αναλάβει το Μητσοτακέικο, φημισμένο για τις απολύσεις επί υπουργίας του,  στην κυβέρνηση της ΝΔ, θα τρέχουν κια θα ζητούν συμπαράσταση!

Ή μήπως ήδη έχουν υποσχέσεις από τίποτε Χατζηδάκηδες ή Κεδίκογλους, πως δεν θα πειραχτούν και στοχεύουν σε αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης; Κι ας βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο!

Ζητούν μεταξύ άλλων:

– Την ολοκλήρωση της εφαρμογής της δημοσιευμένης σε ΦΕΚ ΚΥΑ αναβίωσης – συμψηφισμού.
– Την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ και όλων των δομών της με τον απαιτούμενο εξοπλισμό προετοιμασίας, παραγωγής και μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικού προϊόντος, η διαφύλαξη της περιουσίας της με προσλήψεις άκρως απαραίτητου προσωπικού και κυρίως η συνέχειά της μέσω της οικονομικής της επάρκειας και αυτοτέλειας.
– Την υπογραφή ΣΣΕ και νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν θεσμικούς και οικονομικούς όρους εργασίας των υπαλλήλων της ΕΡΤ (με νέο μισθολόγιο και την απεμπλοκή από το ενιαίο, καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: