ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Τάσος Αντωνόπουλος: «Η ΠΟΕΔΗΝ εκτελεί συμβόλαιο»

«Είμαι περισσότερο περήφανος για το ότι είμαι πρόεδρος επί 32 χρόνια στο σωματείο εργαζομένων του Λαϊκού παρά για το ότι είμαι μέλος της ΠΟΕΔΗΝ» ανέφερε χαρακτηριστικά

 
Ο πρόεδρος εργαζομένων του Λαϊκού Νοσοκομείου Τ. Αντωνόπουλος.
Στην καταγγελία ότι «το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ εκτελεί συμβόλαιο κατά της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, παρουσιάζοντας ψευδώς ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία είναι υπό κατάρρευση», προχώρησε το μέλος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο Τάσος Αντωνόπουλος. 

«Είμαι περισσότερο περήφανος για το ότι είμαι πρόεδρος επί 32 χρόνια στο σωματείο εργαζομένων του Λαϊκού παρά για το ότι είμαι μέλος της ΠΟΕΔΗΝ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, «η ΠΟΕΔΗΝ το τελευταίο διάστημα εκτελεί συμβόλαιο, για να διώξει τη σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου και να επαναφέρει την προηγούμενη, με την οποία έχει καλύτερες σχέσεις». Αυτό κατήγγειλε ο Τάσος Αντωνόπουλος κατά τον χαιρετισμό του σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, στα Πατήσια, εξηγώντας με αυτό τον τρόπο τη στάση της Ομοσπονδίας απέναντι στο τιτάνιο έργο, όπως, χαρακτήρισε της σημερινής πολιτικής ηγεσίας που εργάστηκε για την αποφυγή της κατάρρευσης του ΕΣΥ από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν όταν υπουργός Υγείας ήταν ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο επίδοξος πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό περιέγραψε την εικόνα του Άδωνι Γεωργιάδη που ως υπουργός Υγείας έλεγε να μην του παίρνει τη χαρά η τρόικα για τις απολύσεις των εργαζομένων και για το κλείδωμα οκτώ νοσοκομείων, συγκρίνοντας τη με την εικόνα του Κ. Μητσοτάκη και τα όσα εσχάτως λέει περί ιδιωτικοποίησης της Υγείας, management στα νοσοκομεία και εργολαβικές ξανά εταιρείες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο λύκος την τρίχα αλλάζει, τη γνώση όχι».

Επίσης, όπως εξήγησε, η επιλογή τους, προς όφελος συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων, να μην υπάρχει Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε συνδυασμό με τη μη εξαίρεση της Υγείας από την προκρούστεια κλίνη των μνημονίων και τον κανόνα προσλήψεων - αποχωρήσεων, καθώς και οι συγχωνεύσεις και τα λουκέτα σε τμήματα κλινικές και νοσοκομεία, οδήγησαν χιλιάδες πολίτες να στοιβάζονται σε νοσοκομεία, πυλώνες της Αττικής, όπως είναι το Λαϊκό και ο Ευαγγελισμός, φέρνοντάς τα στα όρια της κατάρρευσης και βιώνοντας εργαζόμενοι και πολίτες ταλαιπωρία από τις ουρές.

Μάλιστα ανέφερε ότι το 2015 έγινε μια τιτάνια προσπάθεια για να μην καταρρεύσει το ΕΣΥ, αντίστοιχη με αυτή που έγινε τη δεκαετία του ‘80, για τη δημιουργία του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
___________________
* Ο Τάσος Αντωνόπουλους είναι πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Από τις 5 Ιουλίου του 2017 (σ.σ.: προς Θεού, όχι του ιστορικού 1917) αυτό το πανό δεσπόζει αριστερά κατά την είσοδο στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας, όπου εκείνη την ημέρα ο Πατρινός γιατρός  ΓΓ του Υπ. Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος, εγκαινίαζε την λειτουργία της επταωρόφου του Γενικού Νοσοκομείου. Τα ευτράπελα δεν έλειψαν εκ μέρους της ΠΟΕΔΗΝ με την επικουρία της ΔΑΚΕ και δυστυχώς και του ΠΑΜΕ, που μέχρι και το σωματείο Οικοδόμων έφερε να διαμαρτυρηθεί, προ της τελετής των εγκαινίων, ως συνηθισμένη γραφική συνδικαλιστική καρικατούρα. Ξεθωριασμένο αλλά και εγκαταλειμμένο, φαντάζει ως θλιβερό υπόλειμμα, τονίζοντας το ερωτηματικό: Προς τι εκείνο το «δεν συμβάλλατε σε τίποτε» όταν την ίδια ημέρα ακόμη, το Νοσοκομείο ετέθη κι επισήμως σε λειτουργία, η πτέρυγα των ορόφων, που αποτελεί κόσμημα για την Δυτ. Ελλάδα; Πολύ περισσότερο που μέχρι τότε είχαν χαθεί 380 θέσεις από τον Άγ. Ανδρέα, χωρίς να διαμαρτυρηθεί η ΠΟΕΔΗΝ. Και από τον σεισμό της 8 Ιουνίου του 2008 είχε εγκαταλειφθεί  το κτίριο από τις κυβερνήσεις των μνημονίων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: