ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Για εμβάθυνση κατακτήσεων μιλά η Αχτσιόγλου


«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα θα βοηθήσει να επεκταθούν και να εμβαθυνθούν οι κοινωνικές και οικονομικές κατακτήσεις, που είχαμε τα τελευταία χρόνια, και να προχωρήσουμε σε ένα επόμενο βήμα κοινωνικής ανάταξης», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.


Η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους είναι προοδευτική πολιτική, αντιθέτως με ό,τι λέει ο κ. Μητσοτάκης, σημείωσε σε συνέντευξή της στο «TheCaller.gr», ενώ υπογράμμισε ότι «ισχυρό κοινωνικό κράτος είναι το να διασφαλίζεις εκείνες τις προϋποθέσεις που είναι αναγκαίες, προκειμένου οι πολίτες να μπορέσουν να έρθουν σε ένα επίπεδο κοινωνικής ισότητας». 

Ο ρόλος του κοινωνικού κράτους, πρόσθεσε, είναι «να διασφαλίσει ότι όλοι, ανεξαρτήτως εισοδήματος και καταβολών, θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα ίσων ευκαιριών και αυτό είναι που απορρίπτει ο κ. Μητσοτάκης με πολύ καθαρό τρόπο».

Η ΝΔ, επισήμανε η κ. Αχτσιόγλου, «μιλάει καθαρά για μείωση δαπανών. Το ερώτημα είναι ποιες δαπάνες προτίθεται να μειώσει εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση; Οι κρατικές δαπάνες είναι πολύ συγκεκριμένες: μισθοί, συντάξεις και πέντε μεγάλα κοινωνικά επιδόματα. Τι θα μειώσει; Ο ελληνικός λαός πρέπει να το ξέρει αυτό πριν ψηφίσει στις 7 Ιουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: