ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Φωτίου: Κάναμε ψηφιακό κράτος και θεσπίσαμε θεσμούς διαφάνειας

«Σήμερα ο Μητσοτάκης εμφανίζεται ότι είναι καινούργιος, ότι βγήκε από το κουτί ενώ ήταν υπουργός της κυβέρνησης που κρίθηκε το 2015».


Έχουμε κάνει ένα ψηφιακό κράτος που είναι κατά των πελατειακών σχέσεων και της διαφθοράς στην πρόνοια δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.

«Το κράτος δεν ιδρύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015, υπήρχε 40 χρόνια. Φτιάξαμε 242 ψηφιακά κέντρα κοινότητας. Όταν ήρθαμε το 2015 δεν είχαν διασυνδεθεί οι βάσεις δεδομένων του κράτους. Εξοπλίσαμε το κράτος με θεσμούς διαφθοράς» τόνισε μιλώντας στο Open Beyond.

Όπως είπε η Θ. Φωτίου, δεν υπήρχε ούτε μία εγγραφή των ιδρυμάτων αλλά και των παιδιών που βρίσκονται σε αυτά. «Τώρα το ανακαλύψαμε που κάναμε ηλεκτρονική εγγραφή. Ήταν ένα κράτος πρόνοιας με χιλιάδες ιδρύματα με τεράστιες περιουσίες που έκαναν ό,τι ήθελαν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: