ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Το μήνυμα Μητσοτάκη ελήφθη με σημαία ΠΑΣΟΚ!


Και τι δεν κάνουν τα ΜΜΕ προκειμένου να στρέψουν  την προσοχή της κοινής γνώμης και να την εθίσουν με δόσεις πολιτικού αφιονισμού. 

Η περίπτωση να "μην πιει νερό" από την βρύση των εκλογών καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην πλησιάσει καν  και εκ των πραγμάτων να χρειαστεί δεκανίκι από το ΠΑΣΟΚ της κας Γεννηματά, είναι ορατή.


Μία σημαία λοιπόν που θα στέλνει μηνύματα. Πολύ περισσότερο που και η ίδια η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ διαβλέπει κάτι τέτοιο και ελπίζει, ενώ ο ίδιος ο Μητσοτάκης τρομοκρατεί τους ψηφοφόρους ότι δήθεν θα ανοίξει το καταπέτασμα του Ναού και θα πέσει λάβα επί των κεφαλών απίστων, που δεν θα τον ψηφίσουν, και ο ίδιος δεν θα είναι αυτοδύναμος. Για να κάνει ότι γουστάρει δηλαδή!
  
Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show ετέθη υπό την δοκιμασία των... Μυγών. 

Οι τρεις stand up κωμικοί, Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης, του έκαναν πλάκα με μπλουζάκια και σημαίες που έγραφαν ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ζήτησε μια σημαία του ΠΑΣΟΚ, την οποία κράτησε και την ανέμιζε…

Προφανώς το μήνυμα ελήφθη από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛΛ, που δεν χάνει στιγμή που να δηλώνει ότι βρε παιδιά δεν θα αφήσουμε και την χώρα να πέσει στον αρμαγεδόνα της απλής αναλογικής που ψήφισε ο άφρονος ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εκλογές.

Μην νομίζετε ότι ο Βενιζέλος απετάχθη και τελείωσαν όλα, έφεραν την κάθαρση στο ΚΙΝΑΛΛ. Ο Βενιζελισμός παρέμεινε και η κα Φώφη και οι συναυτώ, μπορούν να μην συγκινηθούν όταν ο Κούλης και ο Βορίδης με το θαμμένο τσεκούρι μιλούν για εκλογές που πιθανόν θα σύρουν τον ελληνικό λαό μέχρι τον Αύγουστο;

Τότε, που θα είναι παχιές οι μύγες δηλαδή, αφού η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας μειώθηκε στις 5 μονάδες και αναμένεται περαιτέρω μείωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: