ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

«Όποιοι νομίζουν ότι αγώνας έχει κριθεί, κάνουν μεγάλο λάθος»


«Όποιοι νομίζουν ότι αγώνας έχει κριθεί, κάνουν μεγάλο λάθος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στην Πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα. 


«Στις εθνικές εκλογές αποφασίζουμε αν θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τη πορεία προς τα εμπρός ή θα γυρίσουμε πίσω. Στην εποχή που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε όπου ο καθένας μόνος του θα παλεύει να επιβιώσει και όποιος αντέξει. Στις εθνικές εκλογές λοιπόν αποφασίζουμε για τη ζωή μας και η απόφαση θα είναι βαριά και κρίσιμη», είπε.

Ανέφερε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοί του και ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί «και προσπαθούν βουβά, μέσα στη λήθη, μέσα στη θερινή ραστώνη, να επιβάλλουν μια πραγματικότητα που τους βολεύει, όμως η δική μας φωνή δεν θα σωπάσει». 

Τους καταλόγισε αλαζονεία και ότι «εκβιάζουν και απειλούν ότι θα εκδικηθούν την ελληνική κοινωνία αν δε τους δώσει μάλιστα λευκή επιταγή για να γίνουν ακόμη πιο ανεξέλεγκτοι, ακόμη πιο εκδικητικοί, ακόμη πιο αλαζόνες». 

«Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται και οργανώσουμε με πίστη τη προσπάθειά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι», τόνισε.

«Δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου ο λαός και θυμάται τι έζησε από τη μια στιγμή στην άλλη», είπε ο Αλ. Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι τώρα που η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, είναι μια χώρα που χρειάζεται ενότητα και προοπτική για την επόμενη μέρα και ασφάλεια, «που δεν μπορούν να τη δώσουν αυτοί για τρία χρόνια κραδαίνουν τα όπλα του μίσος και του διχασμού».

Βασ. Βασιλικός:  Δεξιά έχει την αναλγησία στη συμπεριφορά της
 
Ο Βασίλης Βασιλικός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μίλησε πριν από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, την πόλη από όπου κατάγεται. 

«Η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Αριστερά είναι μόνο μία, η Δεξιά έχει την αναλγησία στη συμπεριφορά της απέναντι στους πολίτες και η Αριστερά την κοινωνική ευαισθησία ως συμπεριφορά απέναντι στους μη έχοντες, τους μη προνομιούχους, αυτούς που παλεύουν και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ κανένας έντιμος αναλυτής δεν επιτρέπεται να παραβλέψει».

Αυτό είπε ο Βασίλης Βασιλικός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας πριν από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, την πόλη από όπου κατάγεται.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε και πέτυχε να βγάλει τη θηλιά του τρίτου μνημονίου από τον σβέρκο του ελληνικου λαού. Είπε ότι στις ευρωεκλογές ξεθύμανε ο λαόις και τώρα ανασυντάσσεται και βλέπει με τη λογική και όχι το συναίσθημα, τον λόγο που πρέπει να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση, αντί να έρθει άλλη να ξηλώσει ό,τι πέτυχε ο σημερινός πρωθυπουργός.

Για σπουδαίο άνθρωπο και κορυφαίο διανοούμενο μίλησε ο κ. Τσίπρας μιλώντας για τον κ. Βασιλικό. Είπε ότι ένα πράγμα του ζήτησε ο κ. Βασιλικός αποδεχόμενος την πρόταση του πρωθυπουργού να είναι επικεφαλής, να διοργανωθεί μια προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα με εκείνον να κάνει την εισαγωγική τοποθέτηση, όπως και έγινε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: