ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

«Δικαίωμα στην Άθληση έχουν όλες και όλοι»

Πρώτος δρόμος αφιερωμένος στον αείμνηστο πρόεδρο του ΣΔΥ Πάτρας, Γ. Αντύπα, στο Έλος Αγυιάς στις 28-9-2014. Στο στιγμιότυπο διακρίνονται αθλητές του λαϊκού αθλητισμού της πόλης.  (Φωτογραφία αρχείου Istologio G. Mosxou).


Κεντρικός Ομιλητής στην αθλητική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Σύνταγμα, ο Γιώργος Πάντζας

Στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία στο Σύνταγμα την Δευτέρα 1/7 και ώρα 7:30μμ. με θέμα «Δικαίωμα στην Άθληση έχουν όλες και όλοι», θα παρευρεθεί ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής Γιώργος Πάντζας.
Ο κ. Πάντζας θα μιλήσει για το κοινοβουλευτικό και κυβερνητικό έργο της κυβέρνησης στον τομέα του Αθλητισμού, δεδομένου ότι από το 2012 που εξελέγη βουλευτής, ανέλαβε τον συντονισμό της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου για τον Αθλητισμό. Πρόκειται για μια επιτροπή στην οποία συμμετείχαν βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, το Υφυπουργείο Αθλητισμού δια του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, καθώς και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σκοπός της επιτροπής ήταν η επεξεργασία των νομοσχεδίων, καθώς και η προώθηση προς την κυβέρνηση των κοινωνικών αθλητικών αιτημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, από την πλευρά του ο κ. Πάντζας ως συντονιστής της επιτροπής προώθησε πέραν των άλλων αθλητικά θέματα που αφορούσαν στη Δυτική Αττική, όπως την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη δημιουργία γηπέδου της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, την έκτακτη επιχορήγηση προς την Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης, για την κατασκευή αναρριχητικής πίστας στον Ε.Π.Ο.Σ Φυλής,  δεδομένου ότι το αγώνισμα της αναρρίχησης αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα και θα μπει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στη διοργάνωση του Τόκιο το 2020.
Πέραν αυτών προώθησε και πολλά αιτήματα αθλητικών συλλόγων για έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να καλύψουν έκτακτες ανάγκες τους. Αθλητικά σωματεία όπως το ποδοσφαιρικό σωματείο Πανελευσινιακός ΑΟ, το αθλητικό σωματείο μπάσκετ Πανελευσινιακός ΑΟΚ, καθώς και το ποδοσφαιρικό σωματείο  Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: