ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Αλ. Τσίπρας: 500 χιλ. ψήφοι μπορεί να καλυφθούν

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο για να δείτε τη συνέντευξη:


Ο Καραμανλής «ήταν ο πρωθυπουργός ο οποίος άφησε ανοιχτή την πόρτα για τα μνημόνια»
«Σεβαστή η επιλογή του κ. Καραμανλή να μη μιλήσει 10 χρόνια, ωστόσο μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα να έχει μια δόση αυτοκριτικής για τα πεπραγμένα του, καθώς ήταν ο πρωθυπουργός ο οποίος άφησε ανοιχτή την πόρτα για τα μνημόνια», δήλωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παρέδωσε 24 δισ. πρωτογενές έλλειμμα».

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open tv δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «η ιστορία έχει καταγράψει ότι ο κ. Καραμανλής παρέδωσε τη διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς να δώσει τη μάχη. Δημιούργησε τις συνθήκες ασυδοσίας, τεράστιο πελατειακό κράτος και ένα τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα που μας οδήγησε στη χρεοκοπία».

Αναφερόμενος στα πεπραγμένα και των επόμενων πρωθυπουργών από τον Κ.Καραμνλή -Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Αντ.Σαμαρά- ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ενώ εκείνοι ήταν που έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια, «με βαρύτατες αλλά διαφορετικές ευθύνες ο καθένας, εγώ είμαι ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Πέτυχα εκεί που και οι οι προηγούμενοι απέτυχαν».

«Βρέθηκα στην πιο δυσάρεστη θέση καθώς κλήθηκα να μαζέψω τα ασυμμάζευτα. Παρέλαβα άδεια ταμεία», πρόσθεσε ο Αλ.Τσίπρας
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στον Κ.Καραμανλή δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «προσπάθησε να βάλει τάξη στην ασυδοσία των ΜΜΕ, αλλά απέτυχε».

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, ο Αλ.Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «είναι διαφορετικοί οι όροι διεξαγωγής του παιχνιδιού των εθνικών εκλογών σε σχέση με τις ευρωεκλογές. Στις 8 Ιούλη ακόμα και με μία ψήφο διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο». 

«Ο λαός θα πάει στην κάλπη με τελείως διαφορετικά κριτήρια», πρόσθεσε ο ίδιος τονίζοντας ότι «το να καλύψουμε τη διαφορά των 500.000 ψήφων είναι μαθηματικά απόλυτα εφικτό. Εξαρτάται από το πόσοι και ποιοι θα ψηφίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: