ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Γ. Πάντζας: Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή


 Και θα το πετύχουμε
Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζεφύρι του Δήμου Φυλής, μίλησε ως κεντρικός ομιλητής ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια της Δυτικής Αττικής Γιώργος Πάντζας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Λαού, στην οποία έδωσαν το παρόν όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική, πολίτες της περιφέρειας καθώς και φορείς της περιοχής.   

Ο κ. Πάντζας στην ομιλία του, ανέπτυξε το κυβερνητικό έργο της κυβέρνησης τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τα εγχώρια και ξένα οικονομικά συμφέροντα, τα οποία έχουν ταυτόσημες ιδεολογικές προσεγγίσεις για την οικονομία, αλλά όπως τόνισε κατάφερε και πέτυχε η κυβέρνηση μέσα στον μνημονιακό παραλογισμό να προστατέψει τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να εφαρμόσει πολιτικές που κράτησαν την κοινωνία όρθια.   
Παράλληλα αναφέρθηκε στις δράσεις της κυβέρνησης στην περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, σημειώνοντας ότι πολλά από τα αιτήματα των πολιτών που παρέμεναν για δεκαετίες κενές υποσχέσεις από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σήμερα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ άλλα βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης. Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα είχε το θάρρος να ακυρώσει έργα που πλήττουν το περιβάλλον όπως η δημιουργία Λατομείων Βωξίτη στα Μέγαρα Αττικής στη θέση Γεράνια Όρη, καθώς και τη δημιουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο Πόρτο Γερμενό σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. 
Επίσης αναφέρθηκε και στις σημαντικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Ελευσίνα που ενδεικτικά τόνισε τη μεταφορά του Κεντρικού Λιμένα στην περιοχή της Βλύχας και τη δημιουργία Μητροπολιτικού Υδατοδρομίου στην Ελευσίνα. Αναφέρθηκε επίσης και στα έργα στο οδικό δίκτυο και στις αντιπλημμυρικές υποδομές στην Μάνδρα, καθώς και στη δημιουργία της νέας Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια, πολιτικές που αυξάνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. 
Έκανε δε ιδιαίτερη μνεία στην κρυφή ατζέντα της ΝΔ και στο πρόγραμμά της, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι φτιαγμένο και δομημένο με παλιά και φθαρμένα υλικά που έχουν ως κύριο συστατικό τον νεοφιλελευθερισμό. Συγκεκριμένα τόνισε ότι στην Υγεία, στην Παιδεία, στην εργατική νομοθεσία, στους μισθούς, στις συντάξεις, στη Δημόσια Διοίκηση, αλλά και στη μικρομεσαία επιχείρηση, η ΝΔ επιφυλάσσει ένα σχέδιο που θα ισοπεδώσει την ελεύθερη πρόσβαση, τα εργασιακά δικαιώματα και τη μικρή και μεσαία ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.
Τέλος παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία αναφέροντας ότι θα αποτελέσει συνέχεια των πολιτικών που ήδη έχουν ψηφιστεί από τον Αύγουστο του 2018, όταν και η χώρα με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε και πέτυχε την οριστική έξοδο από τα μνημόνια.          

Δεν υπάρχουν σχόλια: