ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Τσίπρας: Στις 3 Ιουλίου από την Πάτρα: Πρώτα η ζωή μας




Ρεσάλτο από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, που χρόνια εποφθαλμιούν τα 3 δισ. ευρώ εισφορών κάθε χρόνο, που καταθέτουν οι εργαζόμενοι για το συνταξιοδοτικό μέλλον τους!

«Ο λαός έχει μπροστά του δύο εντελώς διαφορετικά πολιτικά σχέδια», θα διακηρύξει ο Αλ. Τσίπρας κατά την ομιλία του, που θα παραγματοποιηθεί από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, όπως έχει γράψει το Istologio.

Την ερχόμενη Τετάρτη,αναμένεται να τονίσει προς τους Πατρινούς που θα παρακολουθήσουν την ομιλία του ότι: 

Μπροστά τους είναι αυτοί που θέλουν να πισωγυρίσουν τον τροχό της Ιστορίας και τους έχει δοκιμάσει ο λαός δεκαετίες, που διέψευσαν εκατομμύρια ανθρώπους, που πλήγωσαν, ανάγκασαν ανθρώπους της μεσαίας τάξης, ανθρώπους 50 και 60 χρονών, να ψάχνουν ξανά για δουλειά, να περιμένουν μάταια για μια σύνταξη, που τους γέμισαν χρέη και φόρους για να σωθούν τα τζάκια. 

Και σήμερα απεργάζονται σχέδια καταχθόνια, που δεν τα συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους, με τα οποία θα επιχειρήσουν ρεσάλτο στα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων για να ικανοποιήσουν τις μεγάλες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, που χρόνια εποφθαλμιούν τα 3 δισ. ευρώ ασφαλιστικών εισφορών που καταθέτουν κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι για το συνταξιοδοτικό μέλλον τους!

«Τώρα θέλουν να ξαναγυρίσουν ακριβώς οι ίδιοι να συνεχίσουν τα ίδια», είπε, προσθέτοντας ότι «ο λαός θα τους πει φτάνει πια, τώρα αποφάσιζουμε για τη ζώη μας. Στις 7 Ιουλίου, πρώτα η ζωή μας».

Η κεντρική προεκλογική ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα
 
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30. Θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας.

«Την Παρασκευή με τη συμμετοχή σου στέλνεις το μήνυμα της μεγαλύτερης πολιτικής ανατροπής στην σύγχρονη ελληνική ιστορία» αναφέρει μήνυμα του κόμματος προς τους ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: