ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Στόχος λασπολόγων ο Θαν. Θεοχαρόπουλος

"Έχει και η λασπολογία τα όρια της! αναφέρει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε δήλωση του ενάντια σε δημοσιεύματα που "λασπολογούν" ενάντια της συζύγου του. "Όταν μάλιστα η λάσπη αφορά συζύγους και παιδιά δείχνει το μέγεθος της σήψης ενός μέρους του πολιτικού μας συστήματος που αφορά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα".


Ο στόχος βέβαια είμαι εγώ και μάλιστα ισχυρών συμφερόντων, λόγω της συνεργασίας μου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης τους οδηγεί σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη προσπαθώντας να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας γυναίκες και παιδιά με στοχευμένα δημοσιεύματα. 

Παλαιοκομματικές κατάπτυστες τακτικές και ο κιτρινισμός στα καλύτερα του.
Μια μόλις ημέρα μάλιστα μετά την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη όπου ο ίδιος έλεγε πόσο δήθεν θλίβεται όταν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης φτάνει σε συζύγους και παιδιά.
Τελικά ποιο ήταν το λάθος της συζύγου μου;
Ότι πέρασε στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ;
Ότι είναι υπεράριθμη και στη συνέχεια πήρε νόμιμη μετάταξη εντός μάλιστα του Υπουργείου Παιδείας;
Ότι πήρε άδεια λοχείας και ανατροφής επειδή γέννησε τα δυο μας παιδιά;

Τίποτα από όλα αυτά! Απλώς τυγχάνει να είναι σύζυγος μου!
Αιδώς Αργείοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: