ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ξέχασε ο Κουτσούμπας ότι ήταν υποψήφιος ο Αλέξης


Κουτσούμπας από Πάτρα: Η εκλογή Πελετίδη με 70% προκάλεσε συνωστισμό αρχηγών στην Αχαΐα - ΦΩΤΟ

Ούτε ότι η εκλογή Πελετίδη έγινε με παρότρυνση του Τσίπρα το 2014! Και μετά αφόδευσε επί του προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ!



Σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. 


Ο κ. Κουτσούμπας μη ενθυμούμενος ότι τουλάχιστον ένας από τους πολιτικούς αρχηγούς, ήταν υποψήφιος, ο Αλέξης Τσίπρας,  στην Αχαΐα το 2015, αναφέρθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που επέλεξαν να είναι υποψήφιοι στο νομό Αχαΐα, σχετίζοντας το φαινόμενο με την εκλογή του Κώστα Πελετίδη με 70% στο Δήμο Πατρέων, ξεχνόντας βέβαια ότι το ΚΚΕ πάτωσε στις ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές!

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ:
«Τι ακριβώς γυρεύουν εδώ στην Πάτρα, στην Αχαΐα, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, οι οποίοι βέβαια δεν έρχονται μόνοι τους, φέρνουν μαζί τους και την Κωνταντοπούλου με τον Βελόπουλο;

Ξέχασε βέβαια ότι επίσης το 2014, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που κάλεσε τους αριστερούς από το πατάρι  της πλ. Γεωργίου να ψηφίσουν για δήμαρχο τον Πελετίδη, ο οποίος βέβαια στη συνέχεια... αφόδευσε πάνω στο πρόσωπο της ριζοσπαστικής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, για να επιβεβαιώσει το ρηθέν ότι ουδείς χειρότερος εχθρός από τον αμνήμονα ευεργετηθέντα!

Η επιλογή τους αυτή, αναρωτήθηκε ο αμνήμων Κουτσούμπας, είναι άραγε άσχετη από το γεγονός ότι στις δημοτικές εκλογές ο λαός της Πάτρας εξέλεξε ξανά Κομμουνιστή δήμαρχο, τον Κώστα τον Πελετίδη και μάλιστα με μεγάλα ποσοστά που στο δεύτερο γύρο ξεπέρασαν το 70%;».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας, αναφερόμενος στις εκλογές της 7ης Ιούλιου, τόνισε πως: «Στις 7 του Ιούλη έχεις να επιλέξεις, ανάμεσα σε τέσσερις μνημονιακούς και δύο φασίστες- ακροδεξιούς και στο ΚΚΕ. Αυτή είναι η ουσία. Γι αυτό στο λέμε με όλη τη δύναμη της φωνής και της καρδιάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: