ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Φωτίου: Ανητιασφαλιστική είναι η πρόταση της ΝΔ


«Ο νόμος Κατρούγκαλου εξασφαλίζει τις συντάξεις όλων και πλεονάζει», τονίζει η η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια στον Νότιο Τομέα της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, Θεανώ Φωτίου προσθέτοντας ότι «η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό είναι μία μη πρόταση».


Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ, υπογράμμισε ότι «η ΝΔ φέρνει δύο ταχύτητες στους συνταξιούχους. Η μετάβαση στο ασφαλιστικό σύστημα που προτείνει η ΝΔ κοστίζει 55 δισ. ευρώ».

Επιπλέον, αναφερόμενη στην πρόταση της ΝΔ, τη χαρακτήρισε νεφελώδη και πρόσθεσε ότι «οι καινούριοι εργαζόμενοι θα πληρώνουν διπλές ασφαλιστικές εισφορές» ώστε να πληρώνονται οι συντάξεις όσων δεν θα υπάγονται στο νέο ασφαλιστικό της ΝΔ.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του Χ.Θεοχάρη της ΝΔ, ότι ο ν. Κατρούγκαλου βασίζεται στις γεννήσεις την ώρα που υπάρχει υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, η αναπληρώτρια υπουργός υπογράμμισε ότι υπογεννητικότητα υπάρχει σε όλη την Ευρώπη και πως ο «νόμος Κατρούγκαλου βασίζεται στους εργαζόμενους».

«Μειώσαμε την ανεργία» πρόσθεσε η ίδια και αναφέρθηκε στην αύξηση εσόδων από τις εισφορές των περισσότερων ανθρώπων που πλέον εργάζονται. «Η υπογεννητικότητα μπορεί να νικηθεί με παροχές στο παιδί» συμπλήρωσε η Θ.Φωτίου αναφερόμενη στο παράδειγμα της Γαλλίας.
Επιπλέον, η υποψήφια στον Νότιο Τομέα της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, πρόσθεσε σχετικά με τις «νεφελώδεις», όπως τις χαρακτήρισε, φοροελαφρύνσεις που εξαγγέλλει η ΝΔ ότι «αφορούν μόνο τα εισοδήματα από 9.000 και πάνω και θα είναι 130 ευρώ τον χρόνο. Περίπου 10 ευρώ το μήνα».

«Είμαστε εδώ για να καλυτερέψουν τα εισοδήματα και των μεσαίων στρωμάτων» πρόσθεσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: