ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Π. Πολάκης: Δεν θα τα νοικιάσουμε στους ιδιώτες !

Τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας
 
Να τι έγραψε Παύλος Πολάκης / (Pavlos Polakis) στην διαδικτυακή σελίδα του για απάντηση στον Κ. Μητσοτάκη, που θέλει να δώσει υπηρεσίες και γιατρούς στους ιδιώτες:

«Νάμαστε πάλι εδώ στη Λαμία να υλοποιήσουμε αυτά που δεσμευτήκαμε εδώ πάλι λίγους μήνες πριν για το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Με χαρά εγκαινιάσαμε σήμερα το πρωί τον νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών που αντικαθιστά τον πεπαλαιωμένο υφιστάμενο 2 τομών..., καθώς και τον νέο μαγνητικό τομογράφο MRI 1,5 Tesla ! Και έπεται συνέχεια...

Δηλώσαμε σε όλους τους τόνους ότι αντίθετα με τις πρόσφατα εκφρασμένες προθέσεις του αρχηγού της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ΔΕΝ θα νοικιάσουμε τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας στους ιδιώτες, να τα δουλεύουν με δημόσιους υπαλλήλους και να τους πληρώνουμε με κρατικό χρήμα..., επειδή λέει αυτοί ξέρουν από σχεση κόστους-οφέλους και νοσοκομειακό μάνατζμεντ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: