ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Αποκατάσταση αδικιών - Στήριξη στους συνταξιούχους !

Αυτοί προπαγάνδιζαν και εύχονταν την περικοπή των συντάξεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε την προστασία τους και επιπροσθέτως έδωσε και την 13η σύνταξη, επί μονίμου βάσεως, ενώ δεσμεύτηκε κιόλας ο Πρωθυπουργός για βελτίωσή της. 

Ανακουφίστηκαν οι συνταξιούχοι, που τους τρομοκρατούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ψηφίστηκε και η 13η σύνταξη από αυτούς που έλεγαν πως θα καταρρεύσει η Οικονομία  εάν δωθεί, εκτός βεβαίως του ορθόδοξου και επαναστατημένου, που ψήφισε παρών. Λες και δεν το βλέπαμε που ήταν μέσα στη Βουλή. 

Ναι, ψήφισαν παρών για να μην ανακουφιστεί ο συνταξιούχος. Η στενόμυαλη αντίληψη του «ή όλα ή τίποτε» πρυτάνευσε όταν η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ως μόνιμο μέτρο δια νόμου την καταβολή σύνταξης Πάσχα, που θα γίνεται κάθε Μάη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: