ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Σβίγκου: Προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να υπερασπιστεί το N. Γεωργιάδη



«Η Ν.Δ. πολιτικοποίησε την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για παιδεραστία» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την ειδεχθή αυτή υπόθεση που πολιτικοποίησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ευθύνη του αρχηγού του. 


Συγκεκριμένα η κ. Σβίγκου συγκεκριμένα εξήγησε ότι: «Η Ν.Δ. πολιτικοποίησε την ειδεχθή αυτή πράξη, όχι γιατί η κ. Ασημακοπούλου πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ούτε επειδή τόσα στελέχη της Ν.Δ. ήταν στο δικαστήριο, για να ισχυριστούν μετά ότι ήθελαν να έχουν ιδία γνώση, αλλά επειδή η Ν.Δ. μίλησε για «όπλο» του Κ. Μητσοτάκη για το Νίκο Γεωργιάδη, κάτι που ούτε η κ. Ασημακοπούλου στην χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ1 διέψευσε.

«Το δικό σας κόμμα έβγαλε non paper μιλώντας για πολιτικό κανιβαλισμό» πρόσθεσε η κ. Σβίγκου απευθυνόμενη στην κ. Ασημακοπούλου τονίζοντας ότι «ήταν προσωπική επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη να υπερασπιστεί το Νίκο Γεωργιάδη».

Να σημειωθεί ότι η κ. Ασημακοπούλου επιχείρησε να αμυνθεί στη γραμμή του «δεν ξέρω, δεν απαντώ» και όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση «έστριψε δια του Πετσίτη». Η κ. Σβίγκου της υπενθύμισε ότι η υπόθεση Γεωργιάδη ήταν γνωστή στην Ιντερπόλ από το 2011. 
«Το στρίβειν δια του Πετσίτη νομίζετε ότι θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση;» της απάντησε η κ. Σβίγκου υποδεικνύοντας της ότι αυτή η τακτική κάνει κακό στο κόμμα της.

«Κάνετε κακό στο κόμμα σας, όταν αντί να μας απαντήσετε για τον κ. Γεωργιάδη μιλάτε για τον κ. Πετσίτη» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: "Όλοι προσπαθούσατε να υπερασπιστείτε τον κ. Γεωργιάδη και τώρα όλοι κρατάτε αποστάσεις. Καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση σας».

«Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, η υπόθεση έχει λήξει για τη Ν.Δ.» απαντά η κ. Ασημακοπούλου

Η κ. Ασημακοπούλου όταν κλήθηκε να απαντήσει για την παρουσία της ως μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου για παιδεραστία κ. Γεωργιάδη είπε:

«Η εμπλοκή μου έχει να κάνει με προσωπική σχέση μη πολιτική με τον κ. Γεωργιάδη 30 και πλέον έτη. Δεν κατέθεσα και δεν γνωρίζω τίποτα για την ουσία της υπόθεσης μέχρι που ήρθε στην δημοσιότητα. Το Ν. Γεωργιάδη τον ήξερα οικογενειακά 30 χρόνια. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να μου αποδώσει δημόσια κανείς διότι είμαι μητέρα… Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ τη δικαιοσύνη».

«Αυτή η υπόθεση έχει λήξει για τη Ν.Δ.» επανέλαβε αρκετές φορές ενώ αιτιολόγησε το σενάριο περί «σκευωρίας» και τον κ. Αυγενάκη με βάση το δήθεν «γενικότερο πολιτικό κλίμα».
Δεν παρακολούθησε, δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε η κ. Ασημακοπούλου για την υπόθεση Γεωργιάδη, όμως ξέχασε όταν διερρήγνυε τα ιμάτια της, για την αθωότητά του.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: