ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Εστίαση κλπ: Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

Κόντεψε να... ξεχειλίσει η πλατεία Γεωργίου από απεργούς!

Αν είμαστε λίγες δεκαετίες πριν θα έβγαινε ο γνωστός γελοιογράφος  και με την πέννα του θα σημείωνε: ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΕΤΟΙΟΣ. Ήταν το γνωστό... επαναστατικό λογοπαίγνιο όταν κάποιος ήθελε να καλαμπουρίζει με τις κινητοποιήσεις φορέων που δεν μάζευαν παρά τον εαυτό των διοργανωτών και άντε και των σφουγκοκολάριών των!
 
Κλειστά λένε παράμειναν, σήμερα, στην Πάτρα, τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής, στο πλαίσιο 24ωρης κινητοποίησης που αποφάσισε ο σύλλογος των ιδιοκτητών, μα δεν έγινε αντιληπτό πουθενά καθώς η ροή της πόλης κίνησε νωχελικά και χαλαρά λόγω Δευτέρας, μόνον στα τραπεζικά υποκαταστήματα υπήρξε κάποια φούρια.

Κινητοποίηση, λέγουν, αν την ονομάσουμε έτσι, που έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί με το ΦΠΑ. Το 24% τους είναι πολύ. Ενώ στην Γαλλία το 70% είναι... λίγο. Ναι 70% και δεν ξελιγώνονται στις διαμαρτυρίες. Εδώ με την βοήθεια και των πολιτικάντηδων, Δεξιάς και Δεξιοκρατούμενων, ζητούν να τους δίνει το κράτος, δηλαδή ο... μαλάκας φορολογούμενος και επιδότηση, επειδή παρέχουν Άρτον και Θέαμα στους πολίτες και εάν τους το ζητήσουν θα τους διαθέσουν και λέοντες για την αρένα, που... ετοιμάζουν!

Ήσαν κλειστά τα καταστήματα του κέντρου και θα παραμείνουν και αύριο, αν και ορισμένα από αυτά που προσέφεραν καφέ και όπως φούρνοι και ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές έντασης, ανάμεσα στους υπευθύνους των εν λόγω καταστημάτων και την ομάδα περιφρούρησης(!!!!!!)  του Συλλόγου Καταστηματαρχών και Εστίασης, που διοργάνωσε την κινητοποίηση. 

Από τα Ψηλαλώνια και την Τριών Ναυάρχων, από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και την Παντανάσσης, την Αγίου Νικολάου, την πλατεία Όλγας, τη Γεροκωστοπούλου και την πλατεία Γεωργίου, τα περισσότερα καταστήματα παρέμειναν κλειστά. Λίγη ξεκούραση δεν βλάπτει...  Στην... κινητοποίηση συμμετείχαν ψησταριές, πιτσαρίες, και αρκετά πρατήρια άρτου. Εκτός από το φούρνο που παίρνω κι εγώ ψωμί! Και καμιά πενηνταριά άλλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: