ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Δ. Παπαδημούλης: Συμφωνία των προοδευτικών δυνάμεων

«Ποιος θα το πίστευε ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα έβγαζε τη χώρα από τα μνημόνιο, θα είχε μειώσει την ανεργία κατά 9%, θα ήταν 5ο χρόνο πρωθυπουργός και θα διεκδικούσε νέα θητεία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης. 


Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ήταν ομιλητής στο εναρκτήριο πάνελ με τίτλο «Η Στρατηγική της Αριστεράς στην ΕΕ: για τους πολλούς, όχι για τους λίγους», στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL) στην Αθήνα.

Έκανε αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια για συνεργασία των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων στην ευρύτερη δυνατή βάση ενόψει ευρωεκλογών, υπογραμμίζοντας πως αυτή η προσπάθεια «κινείται γύρω από κοινούς στόχους, για ένα σχέδιο ριζικών, επειγουσών, αναγκαίων αλλαγών, που χρειάζεται η Ευρώπη για να αποτρέψει μια τεράστια δημοκρατική και κοινωνική οπισθοδρόμηση και για να αποφύγει και τον κίνδυνο μιας διαλυτικής κρίσης».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τόνισε πως «πρέπει να εμβαθύνουμε τον διάλογο το επόμενο διάστημα, πάνω σε ρεαλιστικούς, εφικτούς στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: