ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Αλ.Τσίπρας: Εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια με το Σύνταγμα



Προσπάθεια της ΝΔ να προστατεύσει μέσω της μη αναθεώρησης του Συντάγματος τα στελέχη της που έχουν ανοικτές ποινικές διαδικασίες κατήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή πριν από την δεύτερη ψηφοφορία για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Ακόμη τόνισε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θέλουν το 2020  να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας με μόλις 151 ψήφους και χωρίς να επιδιώξουν ευρύτερες συναινέσεις.


Συγκεκριμένα ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε την ΝΔ ότι «απέσυρε» τους βουλευτές της από την ψήφιση της ερμηνευτικής δήλωσης στο άρθρο 86 του Συντάγματος προκειμένου το αδίκημα της δωροδοκίας να παραγράφεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη ψηφοφορία η ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 86 είχε πάρει 179 ψήφους και όχι 180 που αποτελούν το όριο για την αναθεώρησή του. Με την ερμηνευτική δήλωση που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαριζόταν ότι η αποσβεστική προθεσμία αναφέρεται αποκλειστικά στα αδικήματα που τελούνται κατά την άσκηση και ότι επ’ ευκαιρία των υπουργικών καθηκόντων και ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση θα ισχύει αναδρομικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: