ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Σε Ευζώνους και Μεταμόρφωση Κιλκίς, ο Ν. Παππάς

Γ. Κατρούγκαλος: Διαστρέβλωση της πραγματικότητας  από την ΝΔ στα εμπορικά σήματα!

Ο Νίκος Παππάς, που είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί μερικά από τα νοικοκυριά που απέκτησαν δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να έχουν και πάλι πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία, ανέφερε ότι «πλέον, μπαίνει οριστικό τέλος στην κατάσταση του “μαύρου”, που βίωναν οι πολίτες.
Μια κατάσταση προσβλητική για τους συμπατριώτες μας που επέλεξαν να κατοικούν δίπλα στα σύνορα».

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Μακεδονία, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ τόνισε ακόμα ότι: «Με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η περιοχή αποκτά νέες δυνατότητες. Με την επίλυση των προβλημάτων που είχαμε με τους βόρειους γείτονές μας, θα πρέπει να σταματήσουμε να αντιλαμβανόμαστε την περιοχή ως εσχατιά. Ξεκινά μια καινούρια περίοδος, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι -τοπική κοινωνία, τοπική αυτοδιοίκηση και κεντρική κυβέρνηση- να τις αξιοποιήσουμε».

Το απόγευμα, ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα μέσα Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε: «Στα χωριά που επισκεφτήκαμε συζήτησα με τους κατοίκους και τους προέδρους των κοινοτήτων Ευζώνων και Ειδομένης για το πως θα αναπτυχθεί το πρόγραμμα της Καθολικής Τηλεοπτικής Κάλυψης. Οι συζητήσεις μας ήταν ειλικρινείς. Όπως διατύπωσα καθαρά την άποψη μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ίδιο έκαναν και εκείνοι. Δεν αφήσαμε όμως τις διαφορετικές μας θέσεις να σταθούν εμπόδιο στην άσκηση των καθηκόντων μας».

Γ. Κατρούγκαλος: Διαστρέβλωση της πραγματικότητας  

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών και μικροκομματική εκμετάλλευση κάνει λόγο, με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ περί μη αναγνώρισης της Κίνας ελληνικών προϊόντων που φέρουν τον όρο «μακεδονικό».

«Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η εξωτερική πολιτική δεν πρέπει να είναι αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης» τονίζει με ανακοίνωσή του προσθέτοντας ότι η ΝΔ «συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, με πρόσφατο κρούσμα την πολιτική αναγνώρισης σημάτων της κινεζικής κυβέρνησης».

Ο ίδιος, επισημαίνει δε ότι «όπως γνωρίζει πολύ καλά, ασχέτως με τη Συμφωνία και τουλάχιστον από το 2010 και εντεύθεν, βάσει του άρθρου 10 του ισχύοντος κινεζικού νόμου περί εμπορικών σημάτων, απορρίπτονται αιτήσεις καταχώρησης εμπορικών σημάτων, ανεξαρτήτως χώρας συμφερόντων των εταιρειών, όταν περιέχουν τον όρο «Macedonia», «Macedoine» ή παράγωγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: