ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ μήνυσε τον Τσίπρα γιατί του κόντυνε το πέος!



Κι έχει το θράσος η Αριστερά να μιλάει για ηθικό πλεόνασμα!
 
Κι έχει το θράσος η Αριστερά να μιλάει για ηθικό πλεόνασμα. Γι αυτό καλά κάνουν τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης) και επισημαίνουν το γεγονός, καθότι εάν δεν επεσήμαιναν, θα έμενε ανεπισήμαντο.

ΜΕ(ρε)ΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, εκφωνεί η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και όλοι έμειναν εμβρόντητοι, και τούτο, διότι το σοβαρό κανάλι από σεμνότητα προφανώς, που ασχολείται με τόσο σοβαρές ειδήσεις, έκρυψε την αποκαλυπτική είδηση, που μας επιτρέπει να εισδύσουμε στην πολιτική κρεβατοκάμαρα του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτού του άθεου Τσίπρα, που δεν σέβεται τα αγοράκια, όπως ο κύριος Γεωργιάδης, ο σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη και να έρθουμε αντιμέτωποι με την σκληρή, (σ.σ.: λόγω Βιάγκρα;) πραγματικότητα, που παραπέμπει ευθέως στην είδηση ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΥΝΕ ΤΟ ΠΕΟΣ! Μάλιστα κύριοι και γι αυτό φταίει ο Τσίπρας! Αυτά, για να μην αναφέρουμε την άλλη σοβαρή είδηση: Η Μεροκλιώ της γειτονιάς του κυρίου Τσίπρα, κάνοντας αντίπραξη, κυκλοφορεί με το μαγιώ της στην βεράντα της παράγκας της!



Πάντως το Istologio έχων σοβαρή υποχρέωση έναντι της ενημερώσεως των αναγνωστών του, αποκαλύπτει την είδηση, περί πέους, πριν προλάβουν να την μεταφέρουν στις οθόνες τους τα... έγκυρα βοθροκάναλα! Όπως έκαναν με την είδηση για το πέρασμα  μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με  κόκκινο, που δεν δημοσιοποίησε από έλλειψη... δημοσιογραφικής εγρήγορσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: