ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ευρωεκλογές: Ο Κ. Σπαρτινός στον Alpha Radio Πάτρας


 
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ και ακούστε στο διαδικτυακό σύνδεσμο την παρέμβαση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σπαρτινού, στον ALpha Radio Πάτρας σχετικά με τις Ευρωεκλογές, Αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και την κατάσταση στον συνδικαλιστικό χώρο.

Κύρια σημεία παρέμβασης:

- Αυτές οι Ευρωεκλογές είναι μια πολύ σημαντική μάχη και για την Ελλάδα αλλά και συνολικά για το μέλλον της Ευρώπης. Διακυβεύεται το μέλλον της Ευρώπης. Ή θα γυρίσουμε πίσω στη λογική των εθνικών σκληρα ανταγωνιζομενων κρατών ή θα δώσουμε τη μάχη για μια ενωμένη Ευρώπη που θα υπηρετεί τις αρχές της αλληλεγγύης, της ισότητας και της δημοκρατίας και θα προασπίζει τα κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα.


- Τα μέτρα που έχουμε ψηφίσει και θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε ανακουφίζουν εκείνον τον κόσμο που εχει τις πιεστικές ανάγκες και είχε περισσότερο πληγεί

-Δεν ήρθαμε σε καμία συμφωνία με το ΚΙΝΑΛ για τις περιφερειακές εκλογές. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε με τον κ. Κατσιφάρα, ο οποίος διαθέτει εχέγγυα συνεργασίας και μπορούμε μαζί να προσφέρουμε στην περιοχή μας.

- Ο δήμαρχος της Πάτρας μπερδεύει πολύ συχνά τη λειτουργία του δημάρχου με τη λειτουργία του στελέχους του ΚΚΕ. Πολλές φορές μάλιστα δεν θυμίζουν εξ αριστερών κριτική.

-Η κατάσταση μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα και μάλιστα στην ανώτατη οργανωτική μορφή του είναι θλιβερή. Είναι μια κατάσταση στην οποία οι εργαζόμενοι έχουν γυρίσει την πλάτη. Αν συνεχίσουν αυτές οι καταστάσεις θα καταλήξουμε στον πλήρη εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, πράγμα που δεν ωφελεί τους εργαζόμενους παρά μόνο κάποιες συνδικαλιστικές νομενκλατούρες οι οποίες από χρόνια έχουν βολευτεί σε ανώτατες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: