ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Χρυσαβγίτης ο δολοφόνος του 63χρονου Αλβανού στην Κέρκυρα



Ένας 44χρονος, που δήλωνε χρυσαυγίτης, δολοφόνησε εν ψυχρώ 63χρονο αλβανικής υπηκοότητας επειδή εξέφρασε τις απόψεις του για την υπόθεση Κατσίφα και για το "Μακεδονικό".
 
Στις φυλακές οδηγήθηκε  μετά την απολογία του ο 44χρονος νοσταλγός του ναζισμού, που δήλωνε χρυσαβγίτης και δολοφόνησε εν ψυχρώ, στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, τον 63χρονο αλβανικής υπηκοότητας Πετίρ Ζίφλε, επειδή τόλμησε ως Αλβανός να εκφράζει τις απόψεις του για την υπόθεση Κατσίφα και για το «Μακεδονικό».

Ο στυγερός δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση κάνει λόγο για έγκλημα με εθνικό κίνητρο.

Το βαθιά ρατσιστικό αυτό έγκλημα της Κέρκυρας, που έχει πολιτικά και ιδεολογικά κίνητρα, έρχεται να υπογραμμίσει το πόσο εύκολο είναι να περάσει κάποιος που ενστερνίζεται το σύνθημα «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ» στο να σκοτώσει εν ψυχρώ έναν άνθρωπο διότι ανήκει σε άλλη εθνότητα και έχει διαφορετική ιδεολογία.

Ο 44χρονος δράστης περιγράφεται από συγχωριανούς του ως ο «νταής» που με κάθε ευκαιρία έλεγε ότι εμφορείται από τα εθνικά ιδεώδη... Δήλωνε ότι είναι «χρυσαυγίτης», ενώ έχει χαράξει πάνω του με τατουάζ τη ναζιστική σβάστικα. 

Με το θύμα, τον Π. Ζίφλε, φέρεται να είχε τσακωθεί αρχικά για την υπόθεση Κατσίφα και λίγο πριν τον εκτελέσει εν ψυχρώ με την κοντόκανη καραμπίνα του διαπληκτίστηκε μαζί του για το «Μακεδονικό», μέσα σε καφενείο του χωριού Δραγώτικα. Του επιτέθηκε με ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του και τον απειλούσε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση και επέστρεψε με την κοντόκαννη καραμπίνα για τον φόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: