ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα, το 2019

Σκηνή μαζικών δημόσιων συσσιτίων από τα χρόνια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Σήμερα χάρις στην πολιτική της πρόληψης από την κυβέρνηση έχουν εξαφανισθεί. Οι φωτογραφίες όμως έμειναν...


Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα. Να αφήσουμε πίσω μας οριστικά, για πάντα, σκηνές που μας κληροδότησε η παντοδυναμία των κομμάτων που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρα και σήμερα που ο λαός πάει να να βγάλει το κεφάλι του ψηλά, να σηκώσει το ανάστημά του, λίγο ψηλότερα, πασχίζουν να του το χώσουν και πάλι στο βούρκο των μνημονίων, ενώ κάποιοι -βλέπε Σημίτη- τα ευαγγελίζονται κι όλας. 


Στιγμές σαν αυτές που αποτυπώθηκαν στο φακό την περίοδο των μνημονίων να μην ξαναζήσουμε, είναι η ευχή των πολιτών, ενώ το τελευταίο μνημονιακό έτος απέρχεται τελειώνοντας το 2018 προσφέροντας την κληρονομιά της εξόδου από το μνημόνιο στον νέο έτος 2019, με την ελπίδα να αχνοφαίνεται. 

Τα μέτρα της Θεσσαλονίκης που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό για την ανακούφιση των πιο φτωχών στρωμάτων της κοινωνίας μας και η πολιτική της στήριξης με πληθώρα επιδομάτων, ενώ αργά αλλά σίγουρα σταθεροποιείται η Οικονομία της χώρας, παρέχουν εγγύηση ότι το 2019 θα αποτελέσει φάρο ανέλιξης και ελπίδας για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Αλλά και καρφί  στα μάτια αυτών που κατάντησαν τη χώρα φτωχό παρία των νεογιάπηδων της οικονομικής ελίτ!

Χρόνια πολλά σε όλους, με χαρά και ευτυχία για τις οικογένειές μας να υποδεχθούμε το 2019!
_____________
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι για να μην ξεχνάμε τι μας κληροδότησαν από το 2010 μέχρι το 2014 αυτοί οι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ξεδιάντροπα μας εγκαλούν γιατί με την ψήφο μας εγκαταλείψαμε την Γη της Επαγγελίας που μας προσέφεραν επί χρόνια πολλά! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: