ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Κυρίτσης: Κωμικός ο αυταρχισμός από τον Κ. Μητσοτάκη


Το «έντονο εκνευρισμό» της Νέας Δημοκρατίας, τον «σχεδόν κωμικό αυταρχισμό» του Κ. Μητσοτάκη και την εκ νέου αλλαγή γραμμής από την αξιωματική αντιπολίτευση επισήμανε μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.
Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο κ. Κυρίτσης σημείωσε πως «η συμπεριφορά της ΝΔ και στη Βουλή και στον δημόσιο διάλογο, δεν είναι εικόνα κόμματος που προηγείται άνετα στις δημοσκοπήσεις και πρόκειται να πάρει τις εκλογές.
Είναι εικόνα ενός κόμματος πάρα πολύ έντονου εκνευρισμού». Παράλληλα, αναφερόμενος στον Κ. Μητσοτάκη τόνισε πως «κάνει κάποιες σχεδόν κωμικές προσπάθειες να επιδείξει αρχηγική πυγμή, αλλά, όπως φάνηκε και με την κόντρα με τον Βούτση, αυτό το οποίο τελικά πετυχαίνει είναι ένας σχεδόν κωμικός αυταρχισμός».
Ακόμη, υπογράμμισε πως η ΝΔ «έχει αλλάξει πάλι γραμμή», προσθέτοντας πως πλέον έχουν εγκαταλείψει τα περί καταστροφής και περί 4ου μνημονίου και έχουν επιστρέψει στην προηγούμενη γραμμή που έλεγε «τι ωραία που ήταν το 2014, που βγαίναμε από την κρίση (…) και μετά ήρθαν οι κομμουνιστές και οι μπολσεβίκοι και μας πήγαν πίσω». «Έχουν επιστρέψει σε αυτήν την ρητορική, αυτό προσπάθησαν να στηρίξουν και με τα στοιχεία τα οποία επικαλούνταν και κατέθεσαν στη Βουλή αυτές τις μέρες», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως «αυτά απαντήθηκαν διότι είναι πολύ πρόσφατη ιστορία και είναι καταγεγραμμένη και σε πρακτικά και σε εκπομπές και σε εκθέσεις θεσμών».
Σε σχέση με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κυρίτσης ανέφερε πως ήταν από αυτούς που από την αρχή ήταν αντίθετοι στο εμπάργκο, όπως ήταν αντίθετος και στο εμπάργκο στο Mega παλιά, «επειδή είμαι δημοσιογράφος και αντιλαμβάνομαι αυτά τα πράγματα κάπως διαφορετικά». «Ωστόσο», πρόσθεσε, «η στάση που κράτησε η ιδιοκτησία του ΣΚΑΙ απέναντι στην κυβέρνηση μετά την επίθεση που δέχτηκαν (τα περί ηθικής αυτουργίας), πραγματικά με κάνουν να το ξανασκέφτομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: