ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

''Απόδραση από το Σπήλαιο'' Παρασκευή στο Discover




Tο βιβλιοπωλείο Discover, ο εκδοτικός οίκος "The law of success publishing" και ο συγγραφέας Δημήτρης Τσέλιος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του ''Απόδραση από το Σπήλαιο''. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 19:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου Discover, πεζόδρομος Βούρβαχη 3.

Ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο αυτοβελτίωσης με δομή εγχειριδίου, που θα κερδίσει τη θέση του συμμάχου στο πλευρό κάθε ανθρώπου, που επιθυμεί να επενδύσει στον εαυτό του και στη προσωπική του ανάπτυξη.

Ο συγγραφέας-Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης Δημήτρης Τσελιος μας επισημαίνει πως, ότι διαβάσουμε στις σελίδες του βιβλίου του, είναι η προσωπική του Αλήθεια. Η Αλήθεια που ανακάλυψε βαδίζοντας στο μονοπάτι της Αυτογνωσίας. Μας αποκαλύπτει, βήμα - βήμα, το πως ανακάλυψε την εσωτερική του δύναμη και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα!!!

* Θα ακολουθήσει σεμινάριο Αυτοβελτίωσης, βασισμένο στο βιβλίο του συγγραφέα.
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: