ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΚΑΪ στοχοποιεί δημοσιογράφο της εφημερίδας ΑΥΓΗ




Ενοχοποιεί τις απόψεις του Α. Πετρόπουλου της εφημερίδας ΑΥΓΗ, ο οποίος υπενθύμισε ότι συνάδελφοι έκρυβαν τις ειδήσεις στο μαξιλάρι τους!

 
Επιστροφή στην εποχή του Μακάρθυ, υπουργού των ΗΠΑ, των πρώτων χρόνων του Ψυχρού Πολέμου, όταν δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες του Χόλυγουντ, ανώτατοι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι κατείχαν ιδιαίτερα ευαίσθητες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και εξέφραζαν δημοκρατικές απόψεις οδηγούνταν στην έξωση από αυτόν, έως και στην εκτέλεση διά της ηλεκτρικής καρέκλας, συνιστά η κάθαρση συνειδήσεων που προσπαθεί να επιβάλλει το  σθυντοινισμένο μιντιακό σύστημα των βοθροκάναλων της διαπλοκής για να φιμώσει κάθε φωνή υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και της Αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυνήγι μαγισσών, που άρχισε από την πρώτη μέρα εγκατάστασης της κυβέρνησης στο Μαξίμου,  συνεχίζεται! 

Ένοχες κρίθηκαν απόψεις του δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρόπουλου της εφημερίδας ΑΥΓΗ, ο οποίος υπενθύμισε ότι συνάδελφοι έκρυβαν τις ειδήσεις στο μαξιλάρι τους!

Η έμμεση αναφορά ήταν για την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, που ως εργαζόμενη στο Mega, όπως η ίδια παραδέχθηκε, έκρυψε τις ειδήσεις σχετικά με τα αεροπλάνα που γεμάτα δεσμίδες από χαρτονομίσματα έρχονταν στην Ελλάδα μυστικά για να εφοδιάσουν τις τράπεζες, όταν αυτές επί κυβέρνησης Σαμαρά κατέρρεαν κάτω από το βάρος ελλειμματικής Οικονομίας! 

Το μέγα επιχείρημά τους, για να φιμώσουν τον Ανδρέα Πετρόπουλο, ποιο ήταν; 

Άκουσον, άκουσον. Ότι η ΕΣΗΕΑ (δεξιοκρατούμενη ως γνωστών) δεν επιτρέπει να αλληλοκατηγορούνται δημοσιογράφοι, μέλη της! Κοινώς εμπεδώνει στο χώρο την.. ομερτά! 

Οι διαπλεκόμενοι υποστηρίζουν τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις που βούλιαξαν το εθνικό εισόδημα, ενώ υπερασπίζονται τους δοτούς και παραλληλίζουν την εξαγγελία και ψήφιση μιας σειράς από φιλολαϊκά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, με την επιβολή των αντιλαϊκών μέτρων του ΔΝΤ, και προπαγάνδιζαν οι εθελόδουλες Φιλιππινέζες  των μιντιαρχών. Μέτρα που αποδέχτηκαν ασμένως οι γες μεν των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και είναι αυτοί που σήμερα ζητούν την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και ουσιαστικά τη διαγραφή του  Πετρόπουλου για τις απόψεις που διατύπωσε στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ. 

Στο πάνελ της εκπομπής βρισκόταν και ο εκδότης της Εφημερίδας Θανάσης Μαυρίδης. 
"Κάποτε υπήρχε μια ΕΣΗΕΑ που έπαιζε το ρόλο της" ακούγεται στο βίντεο - απόσπασμα της συζήτησης- ο κ. Μαυρίδης να λέει.

Ενώ λίγες μέρες μετά δημοσιογράφος του Φιλελεύθερου (Γ.Μπ.) προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο facebook:

«Η ΕΣΗΕΑ έχει ακόμα ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ;

Προ ολίγου ο Πετρόπουλος της Αυγής από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Αταίριαστοι" δικαιολόγησε το σύνθημα "αλήτες - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι" και τον χαρακτηρισμό "βοθροκάναλα", κατηγόρησε δημοσιογράφους και συστημικά Μέσα ότι διευκόλυναν τη βίαιη φτωχοποίηση του λαού από τα μέτρα του ΔΝΤ το 2010 (αλλά όχι από τα μέτρα του ΔΝΤ το 2015) και έκανε λόγο περί "πολεμικής" του σταθμού προς την κυβέρνηση. Βεβαίως, καταδίκασε την βομβιστική επίθεση την οποία λίγο - πολύ περιέγραψε σαν προβοκατόρικη ενέργεια που βλάπτει την κυβέρνηση. Τουλάχιστον δεν είπε ότι την έβαλε ο Αλαφούζος... Παρακάμπτω όσα είπε για την βομβιστική επίθεση και το ΔΝΤ, διότι δεν είμαι ψυχίατρος. 

Ως δημοσιογράφος όμως ΑΠΑΙΤΩ από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, της οποίας είμαι τακτικό μέλος και ταμειακώς εντάξει, να πάρει θέση για τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις. Εάν η άποψη του Πετρόπουλου περί των χαρακτηρισμών που προανέφερα βρίσκει σύμφωνο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, τότε παρακαλώ να μου το γνωστοποιήσει εγγράφως και δημοσίως για να καθορίσω κι εγώ την στάση μου. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρώ ότι πρέπει να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ τα αρμόδια κατά το καταστατικό όργανα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: