ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

«Ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας ο Αδωνις Γεωργιάδης»





«Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον Αντιπρόεδρο που διόρισε ως "δική του επιλογή", όπως έχει καυχηθεί. Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος», σημειώνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Kontra News, ότι αν κάποιος τον πυροβολήσει, την ευθύνη θα έχει ο Αλ.Τσίπρας. 


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».
 


Αλλά μιλώντας και στον Αlpha 989 και χυδαιολογώντας κατά Τσίπρα, ο Άδ. Γεωργιάδης οχυρώθηκε πίσω από το άρθρο 2 του ΝΑΤΟ για να εξηγήσει γιατί δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη συμφωνία. 

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. (Αlpha 989) επισήμανε πως “ο Τσίπρας έχει υποσχεθεί τη συμφωνία των Πρεσπών στους Αμερικάνους και τα αφεντικά του τα σέβεται. Ο Τσίπρας, που το παίζει κοκόρι εδώ, μπροστά στα αφεντικά του το παίζει κλαρίνο. Πελαργός με το ένα πόδι όρθιο. Πιο ξενόδουλος πρωθυπουργός δεν έχει περάσει από την Ελλάδα ποτέ”. 

Πρόσθεσε ωστόσο με νόημα πως “μας δεσμεύει το άρθρο 2 της συμφωνίας ως προς το ΝΑΤΟ, το οποίο προβλέπει ότι όταν τα Σκόπια στείλουν επίσημη ενημέρωση στην ελληνική Βουλή ότι ολοκληρώθηκαν οι συνταγματικές μεταβολές, τότε το άλλο μέρος, δηλαδή η Ελλάδα, θα ενημερώσει την Ατλαντική Συμμαχία ότι άρει τις επιφυλάξεις της για την ένταξη του κράτους αυτού στη Συμμαχία”. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε δε ότι “δεν εξαρτάται το άρθρο 2 από την κύρωση της συμφωνίας στην ελληνική Βουλή”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: