ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

«Απόδραση από το Ζαχαροπλαστείο: στο έλκηθρο του Άι Βασίλη»



Το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στις 11:30 υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για την παρουσίαση του νέου του παραμυθιού «Απόδραση από το Ζαχαροπλαστείο: στο έλκηθρο του Άι Βασίλη». Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις! Stay tuned!

Τα παραπάνω αναφέρει το βιβλιοπωλείο Discover, που μας καλεί στον φιλόξενο χώρο του, στην οδό Βούβαρχη 3-5, πεζόδρομος μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος, πίσω από την πλ. Γεωργίου της Πάτρας.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, δύο χρόνια μετά το πρώτο του χριστουγεννιάτικο παραμύθι ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ (Πάπυρος, 2016) μάς προσκαλεί σε ένα νέο τρυφερό ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες, πάνω στο έλκηθρο του Άι Βασίλη, παρέα με τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα γλυκά: «Απόδραση από το Ζαχαροπλαστείο: στο έλκηθρο του Άι Βασίλη».
Ο Μπέλος Μακάρονος, η Κούλα Μπιε και η Μελίκα Δίπλα είναι τρία γλυκά που δεν μοιάζουν στα υπόλοιπα. Να, ο Μπέλος Μακάρονος, το μελομακάρονο είναι αλλεργικός στα καρύδια, η Κούλα Μπιε, το κουραμπιεδάκι έχει σχήμα πασχαλιάτικου κουλουριού ενώ η Μελίκα Δίπλα –σωστά μαντέψατε, η δίπλα– δεν έχει πολύ μέλι κι έχει παράξενο σχήμα.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ελαττωματικά. Δεν τα νοιάζει πια. Από τη στιγμή που τα δημιούργησε ο Χρήστος Σιροπιαστός στο ζαχαροπλαστείο «Το Κάλλιστον» και τα έβαλε στην άκρη ως «μη ευπώλητα», ως τα γλυκάκια που δεν είναι ικανά να δώσουν τη γλύκα τους στον κόσμο, εκείνα πείσμωσαν. 
Κατάφεραν να ενωθούν σαν γροθιά, να αντιμετωπίσουν κινδύνους, να υπερασπιστούν τη φιλία τους, να ζήσουν απίστευτες περιπέτειες και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Κι ας μην τα θεωρούσαν κανονικά γλυκά. Τι σημασία είχε;
Και τώρα, πάνω στο έλκηθρο του Άι Βασίλη, ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες σε νέα μέρη, με νέους φίλους: τον Δώρο Λαμπερό, την Έλλη Γιρλάντα, τη Στέλλα τον στόλεν, τον Τρύφωνα το τράιφλ. Ακολουθήστε λοιπόν την ασυνήθιστη αυτή παρέα στη Χώρα των Ρολογιών και των Τυριών αλλά και στην Πόλη του Μεγάλου Καμπαναριού και το Παλάτι με τελικό προορισμό το χωριό του Άι Βασίλη και ανακαλύψτε τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: