ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Εκδηλώσεις στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Γηροκομειού


Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Ο Σύλλογος "Παναγία η Γηροκομίτισσα" για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, διοργανώνει εκδηλώσεις αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και καλεί όλους τους Πατρινούς να συμμετάσχουν.

Την Παρασκευή (18:00) θα γίνει παρουσίαση του παραμυθιού "Ντάλια το έξυπνο ψάρι που σώζει το περιβάλλον".


Επίσης θα πάρουν μέρος οι χορωδίες των 41ου και 46ου Δημοτικών σχολείων με τις κυρίες της μουσικής Βενετία Παπαγγελοπούλου και Αρχοντούλα Δούβρη, αντίστοιχα.
Τέλος θα υπάρξει και θεατρικό από την Νεφέλη Στάμου και παιδιών από το 46ο Δημοτικό σχολείο, ενώ στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα υπάρχουν γλυκά, κεράσματα και Bazaar χειροποίητων κατασκευών.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο  στην πλατεία Κυδωνιάτη, στο Γηροκομείο της Πάτρας, εκεί όπου ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, δημιούργησε το «μαγικό» Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: