ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων

Για Χριστούγεννα
 
«Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» μίλησε ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, ο οποίος τόνισε ότι «η περιοχή αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τις γιορτές» και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες.  
 
Η ομορφιά του ορεινού τοπίου και οι γραφικοί προορισμοί καθιστούν τα Καλάβρυτα ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς για την περίοδο των εορτών. Το φυσικό περιβάλλον, η ιστορία της περιοχής, ο Οδοντωτός, το Χιονοδρομικό Κέντρο και όλα τα αξιοθέατα, που υπάρχουν, προσελκύουν εκατοντάδες επισκέπτες, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και φέτος τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, με την πληρότητα να αγγίζει το 100%.
«Οι τιμές μας είναι σταθερές τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν μεταβληθεί καθόλου. Μπορεί κάποιος να βρει ένα δίκλινο δωμάτιο από 50 ευρώ και να φθάσει έως και 200 ευρώ ανάλογα τον τύπο του καταλύματος και τον τύπο του δωματίου, που θα θέλει να επιλέξει. Επίσης τρέχουμε τα τελευταία χρόνια μαζί με το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, το πρόγραμμα all inclusive ski, το οποίο ξεκινά σε πολύ χαμηλή τιμή (30 ευρώ την ημέρα), που μπορεί κάποιος να κάνει σκι όλη την ημέρα και να έχει διαμονή. Αυτό μπορεί να το εμπλουτίσει με άλλα πράγματα, όπως φαγητό ή εξοπλισμό σκι. Είναι ευέλικτο, πρωτότυπο και πάει καλά. Πιστεύουμε να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια, ώστε να έρχεται ο κόσμος, να έχει ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές» τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς.
 
Βεβαίως η παράδοση του αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Πάτρα συντέλεσε τα μέγιστα στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα Καλάβρυτα, κι αυτό, διότι η πρόσβαση πλέον είναι εύκολη, με τον κ. Δαφαλιά να επισημαίνει ότι «δεν το υπολογίζαμε ότι θα έχει τόσο μεγάλη αύξηση».
 
Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο μπορεί να άνοιξε το προηγούμενο διάστημα όμως ακόμα δεν έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία. «Γίνεται μια προσπάθεια να λειτουργήσουν 2 πίστες, θα λειτουργεί το σαλέ, το τελεφερίκ για βόλτα, υπάρχουν λίγα χιόνια στο 2ο επίπεδο, περιμένουμε κάτι χιονοπτώσεις μετά την ημέρα των Χριστουγέννων, πιστεύω σύντομα να μπει σε πλήρη λειτουργία».
Η έγκριση κονδυλίου ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Καλαβρύτων, «θα του δώσει ζωή για τα επόμενα 50 χρόνια. Οπωσδήποτε θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, θα έχει καλύτερες υπηρεσίες να προσφέρει, ασφάλεια, εκσυγχρονισμό, διότι θα μπει ηλεκτρονικό σύστημα στα εισιτήρια, οπότε θα μπορεί κάποιος εύκολα χωρίς κόπο και χρόνο, να πάρει το εισιτήριό του, να ανέβει στις πίστες και να μην καθυστερεί» κατέληξε.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχθούν τους επισκέπετες, προσδοκώντας να δουν τα ταμεία τους να γεμίζουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: