ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Η «κακομαθημένη κολεγιοπαιδιάδα» ενόχλησε τη ΝΔ




Επιχειρώντας να ανορθώσουν το τρωθέν κύρος του αρχηγού της ΝΔ, που χθες αντέδρασε έναντι του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση, ως «κακομαθημένο κολεγιόπαιδο» που νομίζει ότι του κληροδότησε την Βουλή ο πατέρας του, κατά τους χαρακτηρισμούς του Πρωθυπουργού, που βρέθηκε στη θέση να νουθετεί τον αρχηγό του συντηρητικού κόμματος, το χαλκείο της ΝΔ έπιασε δουλειά  με εντατικούς ρυθμούς και διέρρεε πληροφορίες ότι  προσανατολίζεται στο να αντιδράσει με πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής. 


Ωστόσο πήρε πίσω τις διαρροές καθώς ενόψει εκλογών δεν είναι χρόνοις για να σπαταλείται αλόγιστα το όπλο της μομφής! Δεν προτίθεται η ΝΔ για κάτι τέτοιο, αν θέλει ας αντιληφθεί την πράξη του ο κύριος Βούτσης, ήταν η νέα διαρροή σήμερα, καθώς έγινε αντιληπτό ότι η χθεσινή στάση  του Κυρ. Μητσοτάκη, αποσκοπούσε σε τεχνητή ένταση  για επίδειξη αρχηγισμού ένα;τι των εσωκοματικών αντιπάλων του, που τον αμφισβητούν.

Γι αυτο, σήκωσε το γάντι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ και στις διαρροές στις οποίες επιδίδεται. 

Η απάντηση του Ν. Βούτση που ήταν θεσμική, δόθηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και ουδείς από τη ΝΔ την σχολίασε.

Όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο Ν. Βούτσης, είπε στη Διάσκεψη ότι «εκ του Συντάγματος υπάρχει σαφής διαδικασία ενστάσεων και αντιρρήσεων για τον πρόεδρο της Βουλής και έναρξης διαδικασίας αν κάποια πολιτική δύναμη θέλει να θέσει κάποιο σχετικό ζήτημα». 

«Άρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής, «δεν είναι κατανοητή οποιαδήποτε διαδικασία διαρροών, όπως έγινε χθες το βράδυ, στην οποία δεν απάντησα διότι σέβομαι τον θεσμικό μου ρόλο, ούτε τεχνητών εντάσεων, ούτε όξυνσης της πολιτικής αντιπαράθεσης πέραν αυτών που επιτρέπει η εύλογη πολιτική αντιπαράθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: