ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Και... παιδονόμος με το... ξυλομάθημα ο Κούλης!

Βουλή: «Αρπάχτηκαν» Βούτσης-Μητσοτάκης- Οι διάλογοι της έντασης Πριν λίγο

Βούτσης: Αυτόν τον αυταρχισμό και την αλαζονεία αλλού, όχι εδώ!

Μεγάλη ένταση επικράτησε για λίγο στη Βουλή, μεταξύ του Προέδρου του σώματος Νίκου Βούτση του Προέδρου της ΝΔ, που προς στιγμήν νόμισε τον εαυτό του για... παιδονόμο. 
 
Όταν λοιπόν, εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ένας, κατά την ομιλία του Κούλη αντέδρασε και εκείνος του απάντησε, τότε ο Ν. Βούτσης τον κάλεσε να απευθύνεται μέσω του Προέδρου του σώματος και όχι απευθείας προς τους βουλευτές. 

Ο Κούλης το έπαιξε άντρας αμέσως σηκώνοντας τους τόνους και κάλεσε τον Ν. Βούτση «να συμπεριφέρεται ως πρόεδρος της Βουλής και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάντε τη δουλειά σας αλλιώς κατεβείτε», είπε χαρακτηριστικά, όταν μεταλλάχτηκε σε.. παιδονόμο του ξυλομαθήματος της παλιάς εποχής!

Ο παλιός στις αντιπαραθέσεις με την Δεξιά, Νίκος Βούτσης, του απάντησε: «Αυτόν τον αυταρχισμό και την αλαζονεία αλλού όχι εδώ. Αφήστε την τεχνητή ένταση».

«Όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ασχημονούν θα επιβάλω εγώ την τάξη», ανταπάντησε ο κ. Μητσοτάκης, παίρνοντας την θέση... ταξιθέτη!

«Σιγά μην επιβάλλεται εσείς την τάξη. Εδώ δεν είναι σχολείο, ούτε το συνέδριο της ΝΔ. Ο καθένας τον ρόλο του», σχολίασε ο κ. Βούτσης.

«Καταλαβαίνω είστε σε προεκλογική περίοδο», είπε ο κ. Μητσοτάκης για να τον... βουλώσει ο Νίκος Βούτσης: 

«Εσείς είστε σε προεκλογική περίοδο 4 χρόνια», και έτσι έληξε η αντιπαράθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: