ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Πολακήτσες οι καθαρίστριες του Αγ.Ανδρέα; Ντροπή βρεε!

Η παρακάτω ανάρτηση αναφέρεται σε χθεσινό συμβάν -έχει όμως την σημασία της- καθώς πρόκειται για συμβάν  εντός του κτιρίου του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας Πάτρας, με αφορμή της παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών του Νοσοκομείου, όπως είχε γίνει γνωστό από το καλοκαίρι, με σκοπό την διατήρηση της συνέχειας στην καθαριότητα και την πρόσληψη καθαριστριών επί μονίμου βάσεως από τον Απρίλη του 2019.


Με την διαφορά ότι οι υποψήφιες θα πρέπει να έχουν σχέση με το ιδιαίτερο αντικείμενο καθαριότητας του νοσοκομειακού χώρου και τις απαιτήσεις που έχει αυτός, αφού είναι συνυφασμένες με την πρόληψη υγείας ασθενών.

Τέλος πάντων, αυτή η παραμονή, των μη ελεγχομένων από το κόμμα της ορθοδοξίας και του ιερατείου της κατ' ανάθεσιν (από ποιον άραγε;) προστασίας των εργαζομένων, δεν είναι αρεστή γι αυτό και προκαλεί αν μη τι άλλο αντεργατικές αντιδράσεις εκ μέρους του και συνεχιζόμενο μπούλινγκ κατά καθαριστριών γυναικών, που πασχίζουν για την καθημερινή επιβίωσή των οικογενειών τους με αξιοπρέπεια!

Κι αυτό το μπούλινγκ αποτελεί ντροπή, πολύ περισσότερο που προέρχεται από αυτούς που σκίζουν τα... ιματιά τους για τους εργαζομένους... 

Καθαρίστριες του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέα, προσέρχονται για να υποδεχθούν με λουλούδια τον υπ. Υγείας Α. Ξανθό. Ο δημοσιογράφος του Patrawtv ρωτά εάν θα τα προσφέρουν στον υπουργό και η απάντηση των καθαριστριών είναι καταφατική. «Μας έφτιασε τις συμβάσεις για την εργασία μας και μεις δεν θα του προσφέρουμε λουλούδια;» απαντούν με ερώτηση στον δημοσιογράφο. Αυτή η αναγνώριση ενόχλησε τον εργατοπατερισμό όλων των παρατάξεων...


Φαίνεται πως η προσφορά ανθοδέσμης στον αν. υπ. Υγείας Ανδρ. Ξανθό, εκ μέρους καθαριστριών κατά την επίσκεψή του τον Δεκέμβρη του 2016 στον Άγ. Ανδρέα, και η καταφυγή στον Παύλο Πολάκη για τα προβλήματά τους, δεν ενόχλησε μόνον τον γνωστό εργατοπατέρα και τους κολαούζους του, από το... αυθεντικό κόμμα, αλλά και κάποιους, θέλουμε να πιστεύουμε όχι όλους, από το... ορθόδοξο!

Η δημοσιοποίηση του συμβάντος από την προσωπική της σελίδα στο fb, εκ μέρους της εργαζομένης Σούζης Βασιλείας, προκάλεσε πλείστες αντιδράσεις, από τις οποίες παραθέτει το Istologio G. Mosxou τις παρακάτω δύο, μαζί με την ανάρτηση του γεγονότος.



Εχτές υπογράψαμε σύμβασης παράτα μέχρι 30 Απριλίου.
Όπως κατεβαίναμε με κάποιες κοπέλες από τι διοίκηση, το κτίριο, για να πάμε στα ΤΕΠ ακούμε από πίσω μας να μας φωνάζει κάποιος :
-ΠΟΛΑΚΗΤΣΕΣ άντε αυτή είναι η τελευταία σύμβαση που υπογράψετε κοιτάξτε τη θα κάνετε με την δουλειά σας .
Τι μπινελίκια έριχνε στον ΠΟΛΑΚΗ δεν λέγετε . Τον περιέλαβε η Γαλατία και έγινε μάχη !!!!Αυτό είναι το Κ.Κ.Ε !!!! Σαν δεν ντρέπεστε λίγο !!!!!


  • Γρηγόρης Μαρκέτος ο μεγάλος σύμμαχος σας, είναι η ίδια η εργατικότητά σας! άνθρωπος που έχει μάθει να δουλεύει δεν έχει ανάγκη κανέναν. ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια αυτό το ξέρει καλά γιαυτό κ προστατεύει τα δικαιώματά μας

  • Κωστας Καπραλος Όταν τα κάνει η δεξιά είναι ωραία ?????? υποκυψεις κάνατε. ..αργοπορημενοι του ΚΚΕ. ....έναν αιώνα πίσω μείνατε. ..Με το μακακα το ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ και την Αλέκα. ..Θα σας πηδουσε ο Λένιν. .Και ο Άρης αν ζούσαν. ...Ο σοσιαλισμός κτίζεται βήμα βήμα. ...Με τους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο. ....πάρτε το χαμπάρι. ..Σοβιετικη ένωση δεν υπάρχει πια. ....Πρέπει να στηρίξουμε της αριστερές κυβερνήσεις. ...παντού. .Να ελθη ο σοσιαλισμός που καταργεί το χρήμα σαν μέσο συναλλαγής. ...Σας τα λένε τώρα αυτά. ??..
    ..Έχετε γίνει οι ΠΛΥΣΤΡΕΣ της δεξιάς. .Με το μακακα το κουτσούμπα. .ΟΧΙ ΣΕ ΌΛΑ. .ΠΆΝΤΑ. .ΛΈΕΙ. ..
    ..ΓΙΝΑΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΌΣ. ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ. ..???
    ...Για αυτό και μεις σας γυρίσαμε τη πλάτη. ...40 ΧΡΟΝΙΑ μαζί σας άσπρη μέρα δεν είδαμε. ....
    .ΚΑΙ ΜΆΘΕΤΕ ΌΤΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. .ΈΧΕΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 25000 ΘΈΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ. ...!!
    ..Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ. ....ΕΊΣΘΕ η τροχοπέδη και η γάγγραινα του εργατικού κινήματος με την αρτηριοσκλήρωση που έρχεται στον εγκέφαλο παπαρηδες. ....
     

    ...ΕΝΑΣ ΠΡΏΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ..
    ..ΑΝΤΈ ΓΕΙΑ. ..
  • Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: