ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Προτείνει Νικολόπουλο για επικεφαλής της «Νέας Πόλης»


Όπως είναι γνωστό, υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ στην Πάτρα, "Νέα Πόλη", ορίστηκε ο Ηλίας Γκοτσόπουλος, με πρόταση του τ. επικεφαλής  Κώστα Χριστόπουλου.
Ο ίδιος πιστεύει πως ήρθε η στιγμή να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα, για να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες εκλογές. Την πρόταση αποδέχτηκε ο προτεινόμενος εκπαιδευτικός για να αναλάβει το τιμόνι της παράταξης, καθώς ο προτείνων δεν έχει πετύχει τον στόχο στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Κι εκεί που όλοι πίστεψαν πως το ζήτημα έκλεισε, έρχεται η πρόταση του πολύτεκνου συνδικαλιστή Θόδ. Κανελλόπουλου, στελέχους της ΔΑΚΕ, να θέσει ζήτημα επικεφαλής της παράταξης, προτείνοντας τον βουλευτή επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ν. Νικολόπουλο.
Σε επιστολή του, που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει τα παρακάτω:
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παράταξη «Νέα Πόλη», όπου ο επικεφαλής της κ. ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει το Δήμο Πατρέων στις επερχόμενες εκλογές, θεωρώ ότι η Διευρυμένη Φιλελεύθερη Παράταξη θα πρέπει να αναζητήσει το πρόσωπο που θα ενώσει και θα διεκδικήσει τον Δήμο Πατρέων.
Όπως είναι γνωστό, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Πατρέων κατ’ το παρελθόν, στην φιλελεύθερη παράταξη υπήρχαν φυγόκεντρες δυνάμεις ή διασπαστικά ψηφοδέλτια.
Στις περιπτώσεις όπου πολίτικα πρόσωπα (Βουλευτές ή πρώην Υπουργοί) ήταν επικεφαλής Δημοτικής παράταξης στο δήμο Πατρέων, τον διεκδίκησε με αξιώσεις, παρόλο που δεν ίσχυε η απλή αναλογική.
Θεωρώ σήμερα ότι η Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά παράταξη θα πρέπει να αναζητήσει αντίστοιχο πρόσωπο. Δηλαδή από τους εν’ ενεργεία Βουλευτές του νομού, συμπεριλαμβανομένου και του Νίκου Νικολόπουλου που πιστεύω ότι δεν θα αρνηθεί να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.
                                                            ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
                                                       ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ & ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΑΚΕ Πάτρας 20/12/2018»

Δεν υπάρχουν σχόλια: