ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δεν ήθελαν να ακουστεί η γκάφα Μητσοτάκη με τον Χουλιαράκη



Δεν θέλησαν να ακουστεί η νέα γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την συζήτηση χθες στην Βουλή σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή και λογοκρίθηκε με εύσχημο τρόπο από τον πολύπειρο παρουσιαστή της. 


Όταν προσπάθησε ο δημοσιογράφος να αναφερθεί σε αυτή... έντεχνα του αφαιρέθηκε ο λόγος από τον οικοδεσπότη του ΑΝΤ1 Γιώργο Παπαδάκη.

Πως να αφήσουν να ακουστεί ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε ποιος ήταν στο υπουργείο Οικονομικών το 2015. Την περίοδο δηλαδή που έχει επικεντρώσει την κριτική της η Ν.Δ. 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης θέλησε να επιτεθεί στην αρχή της ομιλίας του στον αν. υπουργό Οικονομικών και απλά πέτυχε άλλο ένα αυτογκόλ.

Όταν φορτώνεις όλα τα δεινά της χώρας στη διοίκηση του υπουργείου Οικονομικών της πρώτης περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον οφείλεις να γνωρίζεις ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν στο υπουργείο.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: