ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Σαρίδης: Ναι στον Προϋπολογισμό - Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ




Πως το κατάφερε αυτό το... θαύμα ο Γιάννης Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων, ένα Θεός το γνωρίζει. Παραμένει στο Κέντρο, αλλά ψηφίζει Αριστερά! Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα μετράει. Και επ' αυτού ουδέν έτερο σχόλιον! 


Με 154 υπέρ, έναντι 143 κατά επί 297 παρόντων πέρασε ο προϋπολογισμός του 2019, ο τελευταίος... σκόπελος για φέτος, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

Υπέρ ψήφισαν οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι 7 των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η ανεξάρτητη υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.
 
Να  σημειώσουμε μόνον ότι από ημερών εκδηλώνεται ένας εφησυχασμός από την κυβερνητική πλευρά για την συνέχιση της Κυβέρνησης και μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνει δε, ότι αυτή θα περάσει και με την συνδρομή έτερων δυνάμεων. 

Δείγμα αυτών πιθανόν να είναι κάποιοι, ως η περίπτωση Σαρίδη, πέραν του Ποταμιού και με δεδομένο ότι ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, θα την καταψηφίσει, όπως δηλώνει.


«Ναι» στον προϋπολογισμό εδόθη λοιπόν, όπως αναφέραμε χθες στην ανάρτηση για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας,  από τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος ξεκαθαρίζει:




 «Δεν αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένταξής μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών».

Αλλά και αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει: 

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι χειροπιαστό παράδειγμα ανοίγματος προς το Κέντρο, η αποδοχή μιας πρότασης νόμου που βοηθάει τους συμπολίτες μας κι όχι οι μετεγγραφές οι οποίες γίνονται και συνοδεύονται αποκλειστικά από αλλαγή γνώμης και ούτε και το κλείσιμο, άνευ όρων, ενός ματιού», δήλωσε ο κ. Σαρίδης.

Πάντως ο Βασίλης Λεβέντης, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα διαγράψει τον βουλευτή για την ψήφο του αυτή, καθώς αν προβεί σε τέτοια κίνηση η ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων που σήμερα αριθμεί το ελάχιστο δυνατό των βουλευτών, θα διαλυθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: