ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ο Άδ. Γεωργιάδης τρομοκρατεί την Εξεταστική Επιτροπή


Εξώδικο στους βουλευτές - μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής απέστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τους απειλεί με μηνύσεις και αγωγές επειδή διαπίστωσαν ηθική αυτουργία του στις 23 παράνομες προσλήψεις που έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ! 


«Πρόκειται για απαράδεκτη και πρωτοφανή απόπειρα απειλής και εκβίασης στο φρόνημα ημών» τόνισε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη. Σήμερα η Εξεταστική θα συνεδριάσει προκειμένου να εγκρίνει το πόρισμα, αλλά και να αντιδράσει στο εξώδικο Γεωργιάδη.

Σημειώνεται ότι το τρισέλιδο εξώδικο έφτασε την ώρα της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία. Ο Άδ. Γεωργιάδης κατηγορεί την πλειοψηφία της Εξεταστικής ότι «διαπράττετε τουλάχιστον το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος» και της ψευδούς καταμήνυσης, «διερευνητέο δε αν συντρέχει στο πρόσωπό σας και η κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας». 

Το πρόβλημα του Άδ. Γεωργιάδη είναι ότι κατηγορείται και για πράξεις που έγιναν αφού έφυγε από το υπουργείο του αλλά και το ότι βρίσκεται κατηγορούμενος, ενώ, κατά την άποψή του, είναι αθώος και δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: