ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Θ. Κανελλάκης: Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις




«Έναρξη Καρναβαλιού και για πρώτη φορά, μετά από χρόνια δεν θα συμμετέχω στη στήριξη του Πατρινού Καρναβαλιού ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ του δήμου» καταγγέλλει ο Θέμης Κανελλάκης.



Διαλυτικά φαινόμενα στο Πατρινό Καρναβάλι, με απόπειρα κομματικού ελέγχου του από τον Δήμο Πατρέων!


Απάντηση δίνει με μία σύντομη επιστολή του στα πατραϊκά ΜΜΕ, στο ερώτημα που πλανιόταν επί ημέρες, όσον αφορά την απουσία του ως εθελοντής από το Πατρινό Καρναβάλι, το μέλος του πληρώματος ΑΣΟ, ο καρναβαλιστής Θέμης Κανελλάκης. Υποστηρίζει πως αφού «δεν συνεμορφώθην με τα υποδείξεις» που ορίζει ο κομματικά ελεγχόμενος Καρναβαλικός Οργανισμός, υποχρεώθηκε σε αποχή. Έτσι, μετά το διαλυτικό φαινόμενο της απόπειρας κομματικού ελέγχου του «Κρυμμένου Θησαυρού» και την αυτονόμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πληρωμάτων, ακολουθεί ο ασφυχτικός έλεγχος της Γνωμοδοτικής.


Στην επιστολή του αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:    



«Έναρξη Καρναβαλιού και για πρώτη φορά, μετά από χρόνια δεν θα συμμετέχω στη στήριξη του Πατρινού Καρναβαλιού ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ του δήμου. Γιατί αυτό; Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις.



* Γιατί όποιος θέλει να βελτιώσει τα κακώς κείμενα, είναι εχθρός για τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή.

* Γιατί τα μη κομματικά μέλη δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.

* Γιατί αυτοί που προσέφεραν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στο δήμο και με αγάπη για το Καρναβάλι και την πόλη, σήμερα περισσεύουν επειδή έχουν άποψη.



Και ποιοί προΐστανται; Αυτοί που το διαχειρίζονται από υποχρέωση, αυτοί που μέχρι χτες στέκονταν απέναντί του και σήμερα στέκονται απέναντι σε όσους έμπρακτα το στηρίζουν. Γιατί κριτήριο είναι η αφωνία.



Δεν έχεις φωνή, άποψη, γνώμη; Μέσα στη γνωμοδοτική. Έχεις αντίληψη, πρόταση, κρίση; Έξω από τη γνωμοδοτική!



Δεν πειράζει κύριοι της δημοτικής αρχής. Εμείς οι Καρναβαλιστές, σαν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, επικοινωνούμε, δημιουργούμε κάνουμε εκδηλώσεις και υπάρχουμε δ ι α χ ρ ο ν ι κ ά. Εσείς;

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι είμαι παιδί πληρώματος και του ΑΣΟ, θα τους στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.


ΘΕΜΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: