ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Να τα εκατοστήσουμε! Τρία Χρόνια ΣΥΡΙΖΑ

3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώθηκαν από σήμερα, αφού σαν χθες το βράδυ αργά, το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυριαρχούσε στις εκλογές με ένα ποσοστό που βρίσκονταν μεταξύ σφύρας και άκμονος. 

Τελικά με την συνεργασία των ΑΝΕΛΛ και με την βοήθεια του αγνώστου Θεού της Αριστεράς, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να πέρασε ένα ολόκληρο εφιαλτικό 2015, μα στο τέλος αυτής της τριετίας κάνοντας απολογισμό, καταλήγουμε πως δεν τα πήγαμε και άσχημα στον πόλεμο που δεχθήκαμε από το μιντιακό κατεστημένο, το οικονομικό λόμπι, τα αρπακτικά των κρατικών προμηθειών, βοηθούμενοι από την ΝΔ που της ήρθε ο ουρανός κολοκύθι με την απώλεια της κυβέρνησης, αλλά και εμμέσως από το ΚΚΕ, του οποίου ο ΓΓ από το ίδιο βράδυ των αποτελεσμάτων  δήλωσε: «Νυν υπέρ του κόμματος ο αγών». 

Μα και σύμπασα η υπόλοιπη αντιπολίτευση έβαλε τα δυνατά της να αποδείξει στο μιντιακό κατεστημένο πόσο καλό παιδί είναι, στον πολεμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κι όσο θυμάμαι τους εφιάλτες εκείνους με το κλείνουν δεν κλείνουν οι τράπεζες, παίρνουνε δεν παίρνουνε τη σύνταξή τους οι συνταξιούχοι, πέφτει δεν πέφτει η κυβέρνηση και τόσα άλλα, που μας έχωσαν στον πάτο του βαρελιού της Κόλασης, σήμερα τρία χρόνια μετά όλα δείχνουν σαν νάναι οι πρώτες ημέρες της Άνοιξης. 

Κι ήρθε το φθινόπωρο του 2015. Νέες λιγουρες! Συντροφικές αυτή τη φορά. Μία μεγάλη ομάδα συντρόφων βουλευτών  προχωρεί σε αποστασία, μέσα στη Βουλή. Και πάλι η κυβέρνηση βρέθηκε στο κενό. Ακολούθησε δημοψήφισμα με θρίαμβο της λαϊκής βούλησης,   τρίτο μνημόνιο υπό τον εκβιασμό της ευρωπαϊκής Δεξιάς, στην συνέχεια εκλογές με θριαμβευτικό ποσοστό και μετά...

Και μετά  ήρθαν οι... μέλισσες!

Δεν θα απαριθμήσω τα καθημερινά γεγονότα. Όλοι βλέπουμε και συγκρίνουμε. Απλά λόγω του εθίμου δράττωμαι της ευκαιρίας για να ευχηθώ σε ολους μας, όλους αυτούς που παλέψαν και παλεύουμε με την ψυχή στο στόμα και να πω: ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2018, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ με δική οικονομική πολιτική και με ότι αυτό συνεπάγεται! 

Κλείνοντας αυτό το εφιαλτικό κεφάλαιο, θα τα καταφέρουμε.  Να τα εκατοστήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: