ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ενώ εγκαθίστανται οι πρώτες δύο ΤΟΜΥ στην Πάτρα




Σκοπός είναι η αποφόρτιση των νοσοκομείων της περιοχής σε τοπικό επίπεδο και γενικότερα για κάθε περιοχή σε πανελλαδικό.



Εγκαίνια Υγείας

από Αλ. Τσίπρα;

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 9ου ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.Ε.

Με σοβαρό το ενδεχόμενο, να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της πρώτης ΤΟΜΥ στην Πάτρα, επί της Κοραή, εκεί που ήταν τα γραφεία του ΤΑΠ-ΟΤΕ, μετά από πολλούς κοιλόπονους και δυσκολία εξεύρεσης ιατρικού προσωπικού, βαδίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ προς στην Τρίτη 6 Φεβρουαρίου που θα έρθει ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στην πόλη για τον χαιρετισμό των εργασιών του 9ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, όπου και θα κλείσουν οι εργασίες των θεματικών συνεδριάσεων, οι οποίες θα γίνουν σε συνεργασία της Κυβέρνησης με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες η ομιλία Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του παλαιού Βρεφοκομείου, όπου σήμερα στεγάζεται το κέντρο Ροαγιάλ, παρουσία τουλάχιστον  250 φορέων, από όλη την Δυτ. Ελλάδα και πλήθους ακροατών.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, στις 6.30,  σε κτίρια του ΟΛΠΑ θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των υπουργών Ευκλ. Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη. 

Αυτά ενώ περίπου δεκαοχτώ υπουργοί που έχουν ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής θα κατέλθουν στην Αχαΐα και πιθανώς θα περιέλθουν στους γύρω νομούς.

Στο μεταξύ, σήμερα  εντείνονταν οι προσπάθειες ώστε να είναι έτοιμη προς εγκαινιασμό η ΤΟΜΥ του Αγ. Ανδρέου, ενώ μία ακόμη ετοιμάζεται στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού. 

Το κτίριο που, όπως προαναφέρθηκε ανήκε στον ΤΑΠ ΟΤΕ (νυν ΕΦΚΑ) ετοιμαζότανε σήμερα με πυρετώδεις ρυθμούς.

Το προσωπικό που θα την στελεχώσει είναι έτοιμο και περιμένει, ενώ υπάρχει και ο ξενοδοχειακός-ιατρικός εξοπλισμός της ΤΟΜΥ, καθώς τα ποσά που απαιτούνται είναι διασφαλισμένα μέσα από προγράμματα, που φθάνουν την τετραετία για την αντιμετώπιση του όποιου οικονομικού κόστους. 

Σκοπός είναι η αποφόρτιση των νοσοκομείων της περιοχής σε τοπικό επίπεδο και γενικότερα για κάθε περιοχή σε πανελλαδικό.

Στα πλάνα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η Μονάδα ν’ ανοίξει τις πύλες της την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, οπότε και αναμένεται στην Πάτρα η κάθοδος του υπουργού Υγείας Α. Ξανθού.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: 
 Ανοίγουν πλέον οι πρώτες ΤΟΜΥ στην Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: