ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

5/12/2011, Ντ. Μπακογιάννη: «Θλιβερό κεφάλαιο του Σκοπιανού ο Σαμαράς

Μετά το βίντεο όπου ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδης, ως στενός συνεργάτης του Καρατζαφέρη και βουλευτής του ΛΑΟΣ το 2007 όπου αποκαλεί "εθνικά επικίνδυνη" τη Ντόρα Μπακογιάννη και "πρωθυπουργό που ξεπούλησε τη Μακεδονία" τον Κώστα Καραμανλή,  ήρθε στην δημοσιότητα βίντεο από συνέντευξη της πρώην υπουργού εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη στον Αλ. Παπαχελά.

 
Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει "θλιβερό κεφάλαιο του Σκοπιανού" τον Α. Σαμαρά ενώ τονίζει την ανάγκη για εξεύρεση λύσης στην βάση της σύνθετης ονομασίας- εν αντιθέσει με την τακτική των καθυστερήσεων που σήμερα "παίζει" η Ν.Δ.Η πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε μεταξύ άλλων πως μοναδική λύση για το Σκοπιανό είναι η σύνθετη ονομασία έναντι όλων ενώ αναφέρει πως η Ελλάδα δεν έβαλε βέτο, κάνοντας λόγο για πολυετή  αδράνεια της χώρας μας ενώ τονίζει την ανάγκη να δοθεί λύση. Παράλληλα, χαρακτήριζε τον Α. Σαμαρά ως "θλιβερό κεφάλαιο του Σκοπιανού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: