ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

«Αξιοποιούμε το κάθε ευρώ με στόχο την ανάπτυξη»




«Πρεσβεύουμε μια άλλη φιλοσοφία, μια άλλη αντίληψη στη διαχείριση των ευρωπαϊκών πόρων. 
Αξιοποιούμε το κάθε ευρώ  σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο  που θα βγάλει από την κρίση την Περιφέρεια, την τοπική οικονομία, αλλά και την χώρα». 

Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έδωσε το στίγμα της λειτουργίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης  Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο απολογισμός του 2017 και ο προγραμματισμός για το 2018 κυριάρχησαν κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Υπηρεσίας  την  Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018.
«Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή είναι υπηρεσία αιχμής και κυρίως στρατηγικής» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας, επισημαίνοντας ότι οι τομείς στους οποίους δίνεται προτεραιότητα είναι οι Βιώσιμες Αστικές Αναπλάσεις (ΒΑΑ), οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ), οι αστικές αναπλάσεις, τα προγράμματα επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, η έξυπνη εξειδίκευση και το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης  (ΠΑΑ). «Όλο το πρόγραμμα μας θα ξεδιπλωθεί το 2018. Στόχος και ευθύνη όλων μας, πλέον, είναι η συνεργασία για την αποτελεσματική απορρόφηση των χρηματοδοτήσεων και την υλοποίηση έργων που θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης κι ευχαρίστησε τα υπηρεσιακά στελέχη για την αποτελεσματικότητα τους.
Από την πλευρά της η  Άλκηστις Σταθοπούλου προϊσταμένη υπηρεσίας ΕΥΔΕΠ Δυτ. Ελλάδας απευθυνόμενη στο προσωπικό σημείωσε: «Σας ευχαριστώ γιατί δουλεύετε με εντιμότητα, συνέπεια και ευσυνειδησία». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: