ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Έβδομη στους φορολογικούς παραδείσους η Γερμανία

«Η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της Ευρώπης αποτελεί ασφαλές λιμάνι για μαύρο χρήμα από όλον τον κόσμο», γράφει η γερμανική Die Tageszeitung, επικαλούμενη στοιχεία του δικτύου «Tax Justice Network».
Το δημοσίευμα αναφέρεται στο γεγονός ότι η Γερμανία είναι φορολογικός παράδεισος και καταλαμβάνει την 7η θέση των χειρότερων φορολογικών παραβατών στον κόσμο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, αυτό προκύπτει από τον πλέον πρόσφατο «Δείκτη αποσιωπημένων οικονομικών στοιχείων» που συντάσσει και εκδίδει ανά διετία το «Tax Justice Network». Με βάση τα σχετικά στοιχεία, οι πλέον επιζήμιοι φορολογικοί παράδεισοι είναι η Ελβετία, οι ΗΠΑ, τα νησιά Κέιμαν, το Χονγκ – Κονγκ, η Σιγκαπούρη και το Λουξεμβούργο, ενώ στις επόμενες θέσεις ακολουθούν η Γερμανία, η Ταιβάν και το Ντουμπάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: