ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αθώος κρίθηκε, όπως αναμενόταν, ο Δήμαρχος Πατρέων


Και οι πέντε κάτοικοι της Ιερισσού, χθες

Όπως αναμενόταν, κατά την σημερινή εκδίκαση, στο Πρωτοδικείο Πατρών,  η απόφαση που ελήφθη ήταν αθωωτική για τον Δήμαρχο Πατρέων.


Με άλλη περίπτωση εκδίκασης υπόθεσης χθες από το Πλημμελειοδικείο Πολύγυρου Χαλκιδικής,  αθωώθηκαν, παρά την αντίθετη άποψη του Εισαγγελέα, οι πέντε κάτοικοι της Ιερισσού, που πριν πέντε χρόνια διώχθηκαν για τα επεισόδια κατά την εισβολή των ΜΑΤ στο χωριό τους την Τσικνοπέμπτη του 2013. Άλλων 16 ενεχόμενοι στην ίδια υπόθεση έπαψε η δίωξή τους με νόμου του 2Ο16. Και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη αναρωτήθηκε: Γιατί πεντακόσιοι αστυνομικοί επιτέθηκαν έδειραν τους κατοίκους και τους έσειραν στα δικαστήρια;

Πλέον έχει αρχίσει να διαμορφώνεται κλίμα ευνοϊκό στα δικαστήρια για υποθέσεις πολιτικών ενεργειών, που η κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλων έχει αφήσει κληρονομιά στην κυβέρνηση της Αριστεράς.

Στο παραπάνω πνεύμα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας, έκρινε αθώο σήμερα, τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος κατηγορείτο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Η υπόθεση αφορούσε τη μη παράδοση, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, για επανέλεγχο των ατομικών φακέλων 324 εργαζομένων στον δήμο, το 2014, επί κυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλων.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο δήμαρχος, ανέφερε ότι «οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, που τους φακέλους τους ζητούσε η τότε κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, μέσα από προσχηματικό έλεγχο, θα οδηγούνταν σε απόλυση», προσθέτοντας ότι «οι συμβάσεις τους είχαν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου από το 2004, μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ».

Βγαίνοντας ο δήμαρχος από το δικαστικό μέγαρο, μίλησε στους συγκεντρωμένους, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Έληξε κι αυτό το δικαστήριο με αθωωτική απόφαση. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, που είναι για το δίκιο και την προκοπή του λαού μας. Συνεχίζουμε σε αυτό το δρόμο ενωμένοι, μακριά από τα "ζιζάνια" που θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας. Προχωρούμε και υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: