ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Στη φάκα για δωροδοκία υπέρ Ρέστη ο υπουργός του Σαμαρά

Πληροφορίες ποπυ διέρρευσαν από  το ρεπορτάζ του περιοδικού HotDoc και που λεπτομέριες δεσμεύεται να αποκαλύψει αύριο η εφημερίδα ΑΥΓΗ, είδναν το φως της δημοσιότητας ως προδημοσίευση από τις ηλεκτρονικές στήλες της εφημερίδας.

Σύμφωνα με αυτές:
 
Εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο και πρόστιμο 3.500 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη και τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη για τα αδικήματα της παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού HotDoc ο επιχειρηματίας και πρώην μέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έδωσε στον «γαλάζιο» πρώην υπουργό 7.000 ευρώ προκειμένου ο δεύτερος στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου να καταθέσει ερώτηση υπέρ των συμφερόντων του πρώτου, την περίοδο που βρίσκονταν σε αντιδικία με τον Βίκτωρα Ρέστη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε υπάλληλος του Α. Πάλλη, ο οποίος υποστήριξε πως ήταν παρών στο ραντεβού μεταξύ του Γ. Μιχελάκη και του εργοδότη του, τον Φεβρουάριο του 2013: «Κάποια στιγμή ο Πάλλης μού ζήτησε κάποιο φάκελο με χρήματα, το ποσό ήταν 7.000 χιλιάδες. Μου είπε «τοποθέτησε σε έναν φάκελο 7.000 και φέρτον». Τα χρήματα υπήρχαν στον χώρο του πάρκινγκ, εκεί τα φύλασσε. Τα παρέδωσα στα χέρια του Πάλλη. Ο κ. Μιχελάκης ήταν στον ίδιο χώρο αλλά πιο δίπλα».

Απολογούμενος, ο Γ. Μιχελάκης αρνήθηκε την κατηγορία αμφισβητώντας τα στοιχεία που τον έφεραν στο εδώλιο, λέγοντας: «Γράφει κάποιος κάπου ένα ποσό και το όνομά μου και μετά λέμε ότι έκανα ερώτηση για να πάρω λεφτά».

Στους δύο κατηγορουμένους αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: