ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ο Αλ. Τσίπρας ενημερώνει Παυλόπουλο και αρχηγούς



"Κανείς δεν μπορεί να σφετερίζεται την ιστορία άλλου λαού", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο, και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει εθνική γραμμή στο Σκοπιανό.


Κατά την σύντομη συζήτηση ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε ότι θέλησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για σημαντικά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, τα οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να επιλύσει: 

"Πρόκειται για ζητήματα που λιμνάζουν και βαραίνουν την εξωτερική πολιτική της χώρας". Σημείωσε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά αν δεν το επιδιώξουμε θα τα βρούμε στο μέλλον μπροστά πιο δύσκολα.

Στο θέμα της Αλβανίας έχουν γίνει σημαντικά βήματα, έχουμε διανύσει μεγαλύτερη απόσταση. Με την ΠΓΔΜ, δεν είμαστε ακόμη εκεί, είπε ο πρωθυπουργός, σημείωσε όμως ότι έχουν γίνει βήματα. Ανέφερε δε ότι είναι ένδειξη κατανόησης ότι τα θέματα αλυτρωτισμού έχουν πάρει προτεραιότητα και σημείωσε ότι είναι ένδειξη καλής θέλησης από την ηγεσία της γείτονας η αλλαγή της ονομασίας στο Αεροδρόμιο και στην εθνική τους οδό. Υπογράμμισε ότι κανείς δεν μπορεί να σφετερίζεται την ιστορία άλλου λαού. Είναι κρίσιμο θέμα και είναι μείζον το επόμενο διάστημα να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες.



Συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων

Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση το πρόγραμμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το Σάββατο 27 1-2018, θα ενημερώσει κατ' ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και ειδικότερα στο «Μακεδονικό».

Το  πρόγραμμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού είναι το παρακάτω:

Στις 10:30, με τον Κ. Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος... ανένηψε με τά τις αρχικές δηλώσεις του πως δεν θα πήγαινε για ενημέρωση!
Στις 12:30, την Φ. Γεννηματά, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης, η οποία προσπάθησε να διαρρεύσει είδηση, ότι νουθέτησε τηλεφωνικώς τον Πρωθυπουργό για την νστάση του στο Μακεδονικό!
Στις 13:30, τον Δ. Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που κι αν δεν πήγαινε το όιδιο θα σήμαινε.
Στις 15:00, τον Σ. Θεοδωράκη, επικεφαλής του Ποταμιού, που αρχικά είχε διαφοροποιηθεί με την Φώφη Γεννηματά, μέχρι να ξεκα;θαρίσει τη θέση της υπέρ του γεωγραφικού προσδιορισμού.  
Και στις 17:30, τον Β. Λεβέντη, πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, που είναι λάβροςκατά του ονόματος  και συμπράττει με την ΝΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: